INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Cristiano Ronaldo provocat de un fan al lui Betis printr-un gest indecent

Golul 2 cu Betis l-a adus pe Ronaldo într-o postură inedită
Golul 2 cu Betis l-a adus pe Ronaldo într-o postură inedită

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 14:08

Cristiano Ronaldo a fost victima unui atac ieşit din comun la meciul în care Real a învins-o pe Betis chiar pe ”Benito Villamarin”. Se făcuse minutul 72.
După al doilea său gol, cel al victoriei cu 3-2, atacantul madrilen a devenit ţinta unui suporter al formaţiei din Sevilla. Nemulţumit că portughezul marcase, acesta a făcut spre el gesturi provocatoare ţinîndu-se cu mîna de zona organelor genitale.

Vezi jos un video cu ”mesajul” adresat lui Ronaldo.

Momentul nu a fost surprins de camerele TV, ci de către alt fan, care a postat un video pe net. Cum cazul a devenit public, Betis şi-a cerut scuze pentru comportamentul suporterului său.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sakazuke
sakazuke  •  13 Martie 2012, 19:31

la ce sa te astepti la gsp.... ???... totusi am o intrebare pt mircione26...esti prieten intim cu ronaldo sau familiari sa stii ce caracter are???? acelasi lucru pot afirma si eu de mesii daca ma iau dupa imaginile cand scuipa adversari, sare la bataie etc... nu?? iti faci o opinie despre caracterul unui om din unele imagini tv??/

mircione26
mircione26  •  13 Martie 2012, 18:43
Postat de mariusss10 pe 13 Martie 2012, 14:33

omul e clar ca e provocat, pentru ca are un mod de a se bucura care irita, mai ales cand joaca in deplasare... fanul poate avea ceva cu arbitrul, cine stie daca era chiar adresat gestul lui ronaldo, pana la urma arbitrul i-a batut, nu ronaldo...

Caracterul lui Ronaldo lasa de dorit. Nu sunt fan inrait Barca, recunosc ca imi place mai mult decat Realul, dar daca sunteti atenti la gesturile lui Ronaldo, va veti da seama ca ii place sa provoace. Provoaca publicul, provoaca alti fotbalisti, pana la urma, cine se crede? Au fost fotbalisti mari, Figo, Zidane, Maradona, Hagi, eu sincer nu i-am vazut sa provoace pe cineva. E adevarat ca gesturi nesportive mai exista in teren,( vezi cotul lui Figo in figura lui Hagi la un meci Romania-Portugalia), dar, Ronaldo cu asta se hraneste. Asta este diferenta dintre Ronaldo si Messi. Eu unul nu l-am vazut pe Messi sa aibe un caracter infect, nu l-am vazut sa provoace.Asta e Ronaldo:)

miky198
miky198  •  13 Martie 2012, 17:04

Cel mai prost articol de cand citesc gsp...de departe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează