INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Cum a reacționat antrenorul lui Dortmund după 6-1: "M-am distrat" » Cum au glumit cei de la Monchengladbach

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 12:36

Antrenorul Borussiei Dortmund, Peter Bosz a savurat recitalul echipei sale, 6-1 cu Monchengladbach, cu Aubameyang și Philipp contribuind la 5 din cele 6 goluri ale liderului Bundesligii, care are un golaveraj formidabil 19-1

Cine mai plânge după Dembele? Fanii Borussiei, președintele Watzke, Aubameyang? În niciun caz, pentru că "galben-negrii" au făcut o superafacere cu Barca și i-au găsit înlocuitor. Philipp se înțelege foarte bine cu Auba și, împreună cu Pulisici, compun un trio nimicitor.

Cinci din cele 6 goluri ale lui Dortmund în victoria cu Monchengladbach poartă amprenta gabonezului, autor al unui hat-trick, și a neamțuluii marcatorul unei duble, fiecare având și un assist.

"M-am distrat pe bancă. A fost un show extraordinar pe care sunt convins că l-au gustat și suporterii", a zis antrenorul Bosz. Doar până la pauză, Dortmund îl bombardase pe portarul Sippel de 13 ori și avea posesie 73%. Auba mai putea marca, dar a lovit de două ori barele. Unicul regret? Că, după 551 de minute, Bürki a încasat primul gol din acest campionat. Colegii săi au dat însă 19 în 6 etape, iar Dortmund e iar la putere! 

12 din 19 goluriale lui Dortmund în campionat au fost reușite de Aubameyang (8) și Philipp (4)

Cei de la Monchengladbach au avut puterea de a glumi pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu rezulatul meciului, iar în dreptul marcatorilor celor de la Dortmund au trecut "prea mulți pentru a-i menționa".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează