INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - AC MILAN 2-0

VIDEO Cum să-ţi ridiculizezi adversarii » Gol fabulos marcat de Miralem Pjanici în AS Roma - AC Milan 2-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 aprilie 2014 10:26

AS Roma e pe val în Serie A şi încă mai speră la o minune prin care îi poate fura titlul lui Juventus. Echipa lui Rudi Garcia a învins-o pe AC Milan cu 2-0 şi s-a apropiat la 5 puncte de lider cu 3 runde înainte de finalul sezonului."Diavolii roşii" au fost depăşiţi complet de miza derby-ului cu AS Roma şi riscă să rateze cupele europene în sezonul viitor, ocupînd abia locul 7 în campionat. Gazdele au deschis ieri scorul pe finalul primei reprize prin Miralem Pjanici după o fază incredibilă. Bosniacul i-a ridiculizat pe apărătorii milanezi, driblînd 5 jucători pînă să ajungă faţă în faţă cu Abbiati, pe care l-a învins cu un şut plasat.

Click aici pentru VIDEO!

Scorul final a fost stabilit în minutul 65, cînd Totti a şuttat violent din apropiere, Abbiati a respins în faţă, iar Gervinho a împins balonul în plasă din 6 metri.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
merace
merace  •  26 Aprilie 2014, 13:39

Ridicol e titlul. Un gol spectaculos e o performanta sportiva obtinuta cu talent plus ceva sansa, nu o rautate la adresa adversarilor. Comentariile veninoase se reflecta direct in violentele din tribune...

craz1est
craz1est  •  26 Aprilie 2014, 13:39

vezi aici : s://www.youtube.com/watch?v=BbtvDY1nIwQ un gol mult mai frumos ca al lui Rjanici, in care dribleaza 9 jucatori + portarul ! :)

valiii
valiii  •  26 Aprilie 2014, 13:06
Postat de botizann pe 26 Aprilie 2014, 10:32

Pianjic va fi o miza in vara pentru ceva cluburi .. Are doar 24 de ani , eu credeam ca are 30 :))

si mie la fel:)) e destul de tanar da parca-l stiu de o gramada de ani ,fabulos golul ,oricum cred ca va ramane la roma ,vicecampioana ,va juca in champions league ..nu vad de ce ar pleca

Vezi toate comentariile (5)
Comentează