INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATASTROFĂ

VIDEO Cutremur devastator în Mexic! Cel puțin 248 de morți în seismul de 7,1 grade! A fost afectat și miticul stadion ”Azteca”

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 09:37

117 oameni au decedat numai în capitala Ciudad de Mexico, unde s-au prăbușit 45 de clădiri. Inclusiv o școală: 21 de copii și 4 profesori au pierit sub dărâmături!

Imagini de coșmar în Mexic! Ieri, chiar în ziua în care se împlineau 32 de ani de la "cutremurul ucigaș" din Ciudad de Mexico (10.000 de morți), alt seism violent a lovit centrul și sudul țării: 7,1 grade pe scara Richter.

Nu a fost atât de mare ca în urmă cu 10 zile (8,2 grade; 98 de decese), dar mult mai aproape de suprafață (50 km adâncime), cu epicentrul la 12 kilometri de Axochiapan, în statul Morelos. Și consecințele sunt înfiorătoare. Cel puțin 248 de oameni au murit!

Ciudad de Mexico a fost pus la pământ. Pământul s-a crăpat, podurile s-au rupt, 45 de clădiri s-au prăbușit în capitală, inclusiv o școală, care a îngropat 21 de copii și 4 profesori. Până acum, 117 oameni au pierit în cel mai important oraș al Mexicului.

Miticul stadion Azteca, prima arenă care a găzduit două finale de Cupă Mondială (1970 și 1986), a fost și el zguduit serios. Și fotbalul s-a oprit. Sportul s-a oprit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează