INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCŢIUNE

VIDEO Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi în Qatar! Românul a fost sancţionat drastic

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 16:05

Dan Petrescu a revenit la vechile obiceiuri în Qatar, unde antrenează acum. Antrenorul a fost amendat pentru ultimul gest pe care l-a făcut.

Românul e cunoscut pentru reputaţia sa de tehnician foarte dur, care contestă în dese rînduri deciziile arbitrilor, dar ultima astfel de ieşire i-a adus o amendă de 6.000 de dolari din partea Federaţiei din Qatar.

"Bursucul" a comentat la decizia arbitrului central, după ce acesta i-a eliminat un jucător, iar apoi le-a acordat celor de la Al-Gharafa un penalty. Scorul final între Al-Gharafa şi Al-Arabi a fost 2-2.

Dan Petrescu a mai antrenat pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
bazileon
bazileon  •  05 Septembrie 2014, 07:34
Postat de unico_biancorossi pe 02 Septembrie 2014, 19:39

deci, Bursucea are dreptate, faultul a fost in afara careului mare. la fel de adevarat e ca golul 2 al echipei lui este marcat in urma unui hent..))

Din pacate pantru apucat si potrivit regulilor jocului, dreptate are doar arbitrul; iar astfel de manifestari dizgratioase nu au ce cauta etc

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Septembrie 2014, 17:37

Daca era si cealalta primata, faceau un sincron !

secundul
secundul  •  03 Septembrie 2014, 12:36

N-a fost scotianul ala jalnic arbitru? Dan e un super antrenor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează