INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO De neoprit! Chelsea, marș spre titlu în Premier League. Victorie clară cu Swansea + recordul lui Conte

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 19:13

Chelsea a reușit cel de-al 20-lea succes al sezonului de Premier League după ce a învins-o pe teren propriu pe Swansea, scor 3-1.

VEZI VIDEO DE LA MECI!

Cesc Fabregas a deschis scorul în minutul 19 din pasa lui Pedro. În prelungirile primei reprize, Fernando Llorente a egalat cu o lovitură de cap de la 11 metri.

Chelsea s-a desprins după pauză. În minutul 72, Pedro a șutat frumos la colțul lung, de la aproape 20 de metri, fără șansă pentru Fabianski.

Tabela a fost închisă de Diego Costa. Atacantul spaniol a ajuns la 16 reușite, înscriind din interiorul careului după o fază superbă creată de Hazard în minutul 84.

Chelsea e lider în Premier League, cu 63 de puncte, cu 11 peste City și 13 peste Tottenham și Arsenal, toate cu un meci mai puțin.

Acesta este al 20-lea succes din acest sezon pentru Antonio Conte pe banca lui Chelsea și al 12-lea consecutiv pe teren propriu în toate competițiile. Italianul este antrenorul cu cele mai multe victorii în primele 26 de meciuri în istoria Premier League (20).

300 de meciuriare Fabregas în Premier League, fiind primul spaniol care reușește să atingă această bornă. Cesc are 102 pase de gol și 46 de goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează