INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Debut entuziasmant » Manchester United a umilit-o pe LA Galaxy, 7-0, la primul meci cu Louis van Gaal pe bancă

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 09:09

Manchester United a început pregătirile pentru noul sezon cu un amical de lux în Statele unite în faţa celor de la LA Galaxy. "Diavolii roşii" i-au spulberat pe americani, impunîndu-se cu un zdrobitor 7-0.
Aflat la primul meci pe banca lui United, Louis van Gaal a mizat pe sistemul 3-4-3, mişcarea dovedindu-se cîştigătoare. Welbeck a deschis scorul în minutul 13, în timp ce Wayne Rooney a reuşit o dublă în ultimele 5 minute, primul gol venind după o lovitură de pedeapsă. Tehnicianul olandez a schimbat liniile după pauză, dar şi rezervele au arătat aceeaşi poftă de joc.

Click aici pentru VIDEO!

Debutantul Reece James a înscris de două ori (62, 84), în timp ce Ashley Young şi-a trecut şi el în cont o dublă în ultimele două minute. Deşi n-a marcat, vedeta partidei a fost Ander Herrera, transferat în această vară pentru 36 de milioane de euro.

Spaniolul a fost motorul echipei sale, oferind două pase de gol, ambele pentru Young.

Echipele folosite de van Gaal
Prima repriză: De Gea - Smalling, Jones, Evans - Valencia, Fletcher, Herrera, Shaw - Mata - Welbeck, Rooney.

Repriza a doua: Lindegaard - M Keane, Fletcher, Blackett - Rafael, Cleverley, Herrera, James - Kagawa - Nani, Young.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
exes
exes  •  24 Iulie 2014, 10:52

football vs soccer 7-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează