INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO » Derby della Madonnina s-a terminat nedecis » Roberto Mancini e mulţumit de primul meci la Inter

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 14:13

Ieri seară s-a disputat derby-ul oraşului Milano, AC Milan - Inter, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Jucătorii lui Filippo Inzaghi au avut o repriză mai bună şi au deschis scorul în minutul 23 prin reuşita lui Jeremy Menez.

În cea de-a doua repriză, Inter a început mai bine şi a avut şansa de a egala, prin Icardi. Elevii lui Roberto Mancini, cel care s-a aflat la primul meci pe banca Interului de la revenirea sa, au egalat în minutul 60 prin golul lui Joel Obi.

La finalul meciului, Mancini s-a declarat mulţumit de rezultat.

"Va mai dura o perioadă pînă voi schimba lucrurile. Am vrut să cîştigăm derby-ul, dar sînt foarte mulţumit că am reuşit să obţinem un punct", a declarat Roberto Mancini.

Antrenorul celor de la AC Milan, Filippo Inzaghi este nemulţumit că nu a cîştigat derby-ul.

"E dezamăgitor să nu cîştigi după ce conduci şi ai ocazii clare de gol. Cu toate astea sînt conştient că jucătorii au dat totul pe teren. A fost un meci echilibrat", a declarat Pippo Inzaghi.

După 12 etape din Serie A, AC Milan se află pe locul, cu 18 puncte, iar Inter se află două locuri mai joc, cu 17 puncte.

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:58
Postat de irishjoe pe 24 Noiembrie 2014, 14:21

doua echipe mediocre, Interul nu mai e ce era pe timpul lui Bobo Vieri!

dap, corect. ambele sunt de un nivel mediocru fata de alta data. sunt departe vremurile cand picchi, jair, meazza, corso, baresi, bergomi, maldini, van basten, gullit, donadoni, vialli, costacurta, mancini, etc etc etc, incantau si speriau europe.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:56

un match relativ cj=hinuit, este inimaginabil cat de modeste au ajuns cele 2 mari simboluri Milanista, si ale futbolului din peninsula.

irishjoe
irishjoe  •  24 Noiembrie 2014, 14:21

doua echipe mediocre, Interul nu mai e ce era pe timpul lui Bobo Vieri!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează