INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - SCHALKE 4-4

VIDEO Dezastru ISTORIC pentru Borussia Dortmund, în Derby-ul Ruhrului! A condus 4-0, dar ce a urmat a fost demn de cărțile de groază! Adio, Peter Bosz?

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 18:44

Borussia Dortmund, care venea după 3 eșecuri consecutive, a condus cu 4-0 la pauză în Derbyul Ruhrului, cu Schalke 04, dar n-a câștigat nici acum. A capotat în final. Ultimul gol: 90+4!

În primele două luni, Borussia plutea peste Bundesliga. Avea cel mai bun start de sezon din istorie, cu 19 puncte în 7 etape. Apoi, scurtcircuit. Dintr-o dată, s-a rupt totul, n-a mai jucat nimic și a pierdut de patru ori în cinci runde.

Peter Bosz părea condamnat, scufundat și de rezultatele din Champions League: 3 înfrângeri și două egaluri (ambele cu APOEL) în grupă.

"Pot fi dat afară în orice clipă, acesta e adevărul", declara tehnicianul la conferința de vineri. "S-a întors în epoca de piatră. E o echipă moartă", comenta uluit fostul internațional Didi Hamann.

În această seară, a fost revoluție la Dortmund în prima repriză.

În numai 13 minute (12-25), BVB a marcat patru goluri: Aubameyang, Stambouli autogol, Götze și Guerreiro. 4-0.

VIDEO CU TOATE GOLURILE MECIULUI

După pauză, dezastru. Aceeași BVB a cedat de patru ori. Primind ultima lovitură în prelungiri: 90+4! Incredibilă revenire, Schalke, care a profitat și de eliminarea lui Aubameyang, în minutul 72! Și Borussia își va demite antrenorul.

2echipe au anulat un deficit de 4 goluri în istoria Bundesligii. Prima care a făcut asta a fost Bayern Munchen, care a câștigat 6-5, afară, la Bochum, în septembrie 1976

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
847153178690789
Ticu Troya  •  25 Noiembrie 2017, 23:11
Postat de idi53 pe 25 Noiembrie 2017, 19:43

Deci se intampla si la case mai mari!Si Dinamo a condus cu4-0 pe Falticeni si apoi .....!

Ati asteptat ceva ani , sa puteti da un exemplu !!!

cneius
cneius  •  25 Noiembrie 2017, 23:11

"Dezastru istoric" ??? Poate voi, cei ce va faceti ca scrieti "articole" sinteti asa

pirucul
pirucul  •  25 Noiembrie 2017, 20:20

l-ar pupa si in *** pe tuchel acuma numai sa vina inapoi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează