INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Diego Alves face senzație în poarta Valenciei! A apărat două penalty-uri cu Atletico Madrid! Cât s-a terminat meciul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 14:51

Chiar dacă Valencia a pierdut cu Atletico Madrid, 0-2, portarul Diego Alves a fost omul meciului. Golurile partidei au fost marcate de Griezmann, în minutul 63, și Gameiro, în minutul 90+3.

Portarul Valenciei a apărat două penalty-uri și nu le-a permis celor de la Atletico să se distanțeze. În ultimul miunt al primei reprize, la scorul de 0-0, Diego Alves a apărat penalty-ul bătut foarte bine de Antoine Griezmann.

În mijlocul reprizei a doua, a fost rândul lui Gabi, căpitanul lui Atletico, să rateze. Și da data aceasta, Diego Alves avut o interveniție foarte bună, deși Gabi șutase foarte bine.

Vezi aici VIDEO

Cu aceste două intervenții, Diego Alves, 31 de ani, a ajuns la 19 penaly-uri salvate în carieră, un record pentru prima ligă din Spania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  02 Octombrie 2016, 15:30

O să ajungă și ăsta vreun groh-groh , pe lângă sultanul Valenciei peste câțiva ani ? Desigur , după ce se face vameș la granița cu Catalunia , da-l dau afară pentru prostie crasă ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează