INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Diego Armando Maradona a comis-o din nou! Argentinianul a fost implicat într-un scandal în Croaţia!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 16:49

Diego Armando Maradona a fost implicat într-un nou scandal. Argentinianul a fost implicat într-o încăierare în Croaţia, după ce în urmă cu o lună a fost filmat lovind un jurnalist pentru că i-ar fi făcut cu ochiul fostei sale soţii.

Fostul fotbalist se afla în vacanţă în Croaţia, iar în momentul în care a ieşit dintr-un club din Dubrovnik s-a luat la bătaie cu un bărbat care-l filma, în conflict implicîndu-se şi prietenii argentinianului, scrie Mediafax.

Poliţia locală a confirmat faptul că a avut loc un incident, dar a precizat că nu a intervenit deoarece nu a existat nici o plîngere, anunţă mirror.co.uk.

Vezi VIDEO cu incidentul în care a fost implicat Maradona

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
magura
magura  •  09 Septembrie 2014, 07:52
Postat de ertyuiop pe 08 Septembrie 2014, 17:50

Maradona ca om e un ZERO ABSOLUT!

Corect!

lmllml
lmllml  •  08 Septembrie 2014, 19:21

Oferta locuri de munca legale! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

lmllml
lmllml  •  08 Septembrie 2014, 19:21

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (6)
Comentează