INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Din succes în succes! Barcelona s-a impus și pe terenul lui Las Palmas, scor 2-1 și ajunge la 10 puncte peste marea rivală

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 19:57

 FC Barcelona a câștigat partida din deplasare cu Las Palmas, scor 2-1. Toate cele trei goluri ale partidei s-au marcat în prima repriză.

VEZI VIDEO

Suarez a deschis scorul în minutul 6 din pasa lui Jordi Alba. Peste doar 4 minute, Willian Jose a restabilit egalitatea. Până la pauză, avea să fie 2-1 grație reușitei lui Neymar Junior.

În a doua parte a jocului catalanii n-au mai controlat jocul, însă mai puteau marca de două ori. Neymar a ratat însă de fiecare dată și scorul a rămas neschimbat.

Barcelona e prima în La Liga, cu 63 de puncte. Are deja un avans de 10 puncte peste Real Madrid și 9 peste Atletico. Ambele au câte un meci mai puțin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  20 Februarie 2016, 22:53

In ultimii 15 ani doar Valencia si Atletico au reusit sa castige titlul in Spania; in rest e strict intre Real si Barca si nu vad sa fie altfel in urmatorii ani mai ales daca si Simeone pleaca de la Atletico.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează