INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Doi colegi de la Auxerre s-au bătut pe teren și au fost eliminați!

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2018 10:13

Mijlocașul Mickaël Barreto și fundașul Pierre-Yves Polomat s-au lovit vineri cu capul și cu pumnii în meciul cu Quevilly-Rouen (1-4), din  liga secundă din Franța. Arbitrul i-a trimis la vestiare și vor fi drastic suspendați de club.

Seară cu foarte mulți nervi în Ligue 2 și nu mai puțin de 9 cartonașe roșii în 8 meciuri. Cei de la Auxerre au fost martorii unei scene șocante pe "Robert-Diochon": doi colegi s-au luat la bătaie pe teren, fiind expulzați! Și rezultatul sever pe tabelă, 1-3 cu Quevilly-Rouen, i-a făcut să-și piardă incredibil cumpătul, în minutul 81.

Dublă sancțiune

Dezinteresându-se total de joc, fundașul Pierre-Yves Polomat răspunde unei provocări verbale a fundașului Mickaël Barreto, care probabil l-a insultat. L-a lovit cu capul în gură, apoi ultimul a replicat imediat și i-a tras un pumn.

A ieșit o bătaie în toată regula, cei doi fiind cu greu despărțiți de un fotbalist al gazdelor și de un membru al staffului tehnic al lui Auxerre, venit urgent de pe bancă.

Arbitrul Mehdi Mokhtari i-a lăsat instant în nouă jucători pe oaspeți (învinși cu 1-4), iar cei 2 "cocoși" francezi vor suporta o dublă sancțiune. Vor sta destule etape pe tușă, însă vor fi suspendați și de club și amendați pentru comportamentul lor huliganic. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează