INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Dortmund a încasat două goluri de cascadorii râsului în înfrângerea cu Stuttgart » Antrenorul e descumpănit: "Continuăm să primim goluri ridicole"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 10:35

Borussia se afundă în criză cu al treilea eșec la rând, 1-2 pe terenul lui VFB Stuttgart. Reușitele șvabilor au fost comice, gafă comună Bartra și Bürki și 1-0 cu poarta goală, respectiv șut printre picioarele lui Zagadou și Bürki.

Dortmund a făcut din nou concesii adversarilor, dacă tot a fost Black Friday. Chiar cadouri lui VfB Stuttgart! Pentru că ambele reușite ale gazdelor au fost comice, 1-2 la Stuttgart aducând al treilea eșec consecutiv și al patrulea în ultimele 5 etape horror. "Continuăm să primim goluri ridicole, dar nu renunțăm", a admis tehnicianul Peters Bosz.

"E liniște în vestiar"

Antrenorul Borussiei, care l-a exclus din lot pentru indisciplină pe Aubameyang, are de ce să se plângă. La primul, Bartra mai degrabă a șutat în portar decât i-a pasat, iar Bürki l-a servit pe tavă pe Akolo.

Apoi, pe un contraatac, Brekalo a găsit culoar de 2-1 printre picioarele lui Zagadou și Bürki. Dublu "tunel"! Și ca tacâmul să fie complet, Schürrle a ratat penalty la 1-0. Dar președintele Watzke nu-i îngrijorat: "E liniște în vestiar". 

VIDEO cu rezumatul partidei

14 goluriîn ultimele 5 etape ale Bundesligii a încasat Dortmund, după ce în primele 7 primise doar două

"Deși multă lume nu mă crede, în acest meci am făcut un pas bun în direcția corectă ca atitudine. Vom ieși împreună din pasa neagră"
Marcel Schmelzer, căpitan Dortmund

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  18 Noiembrie 2017, 12:26

Iar scrieti timpenii - Schürrle a ratat penalty-ul dar mingea respinsa a fost trimisa imediat in poarta - 1-1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează