INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO După un meci încins cu Stoke, Mourinho n-a iertat nici jurnaliștii » A plecat în mijlocul interviului: "Întrebările prostești sunt pentru oameni proști”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 13:16

Mourinho a refuzat să-i explice unui reporter TV de ce nu i-a strâns mâna lui Mark Hughes la finalul meciului dintre Manchester United și Stoke (2-2). În timpul meciului, managerul lui Stoke l-a împins, l-a înjurat și i-a cerut arbitrului să-l elimine.

Înaintea primului fluier, Jose Mourinho și Mark Hughes s-au îmbrățișat ca doi buni amici. Dar în timpul meciului a fos război total. La un moment dat, când încerca să-și reorganizeze defensiva, Mou a intrat în spațiul tehnic al omologului său și managerul lui Stoke l-a împins, strigându-i "Fuck Off!". Iar mai târziu i-a cerut arbitrului să-l elimine.

Urmărește AICI rezumatul VIDEO al partidei dintre United și Stoke

Managerul lui United n-a putut accepta ieșirile lui Hughes și la final l-a lăsat pur și simplu cu mâna întinsă. Chestionat apoi de un reporter TV asupra refuzului său, Mourinho i-a răspuns iritat:

"Vreau să fiu politicos. Prefer să nu-ți răspund la această întrebare pentru că e o întrebare răutăcioasă. Pare că e vina mea și nu mi se pare corect. Nu vorbesc despre lucruri prostești, sunt prea bătrân pentru așa ceva. Întrebările prostești sunt pentru oameni proști". 

"L-am împins pe Mourinho, poate că de aceea a refuzat să-mi strângă mâna. Sau poate că a fost rezultatul de vină. Managerii echipelor mari nu reacționează prea bine când rezultatul nu-i avantajează"
Mark Hughes, manager Stoke City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Septembrie 2017, 19:29

esti cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor Jose Mou ...te iubim ...vei invinge ...

gigelos
gigelos  •  10 Septembrie 2017, 19:19

Au ramas doar figurile de capul lui . Sau poate faptul ca Mark Hughes seamana binisor cu Bobby Robson l-a facut sa-si aduca aminte de vremurile cand era un biet translator si Robson i-a dat o paine de mancat . Un figurant .

ortega
ortega  •  10 Septembrie 2017, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează