INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AC MILAN 2-1

VIDEO Dybala, ironic: "Sunt 6 ani de când Milanul se plânge" + Cuvintele lui Donnarumma, gestul făcut în fața fanilor și criza de nervi a lui Bacca: a sărit la arbitru!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 00:39

Juventus s-a impus în minutul 7 de prelungiri al partidei cu AC Milan, scor 2-1, prin golul din penalty marcat de Paulo Dybala. Benatia deschisese scorul în minutul 30, iar Bacca egalase în minutul 43.

 Rossonerii au contestat vehement lovitura de la 11 metri. Arbitrul a considerat că Mattia de Sciglio a oprit cu mâna mingea șutată de Lichtsteiner. Portarul rossonerilor, Donnarumma, care a avut o prestație foarte bună, intervențiile sale ținând Milanul în viață, a exclamat când "centralul" a fluierat finalul: "Nu e posibil! Mereu în stilul lor!".

Gianluigi Donnarumma este văzut drept urmașul lui Gianluigi Buffon în poarta Italiei, iar șefii lui Juventus vor să-l convingă să vină la Torino. Gigio nu pare tentat de mutare și a ținut să transmită un mesaj clar către Juventus, după fluierul final, în timp ce se îndrepta către vestiare. Goalkeeperul de 18 ani a sărutat emblema de pe tricou. 
c6lwjarw0aauoae

"Nu a fost penalty! Se dă lovitură de la 11 metri când mâna se duce către minge. În cazul ăsta, distanța e foarte mică, iar De Sciglio încearcă să-și tragă brațul.

În prima repriză a fost un penalty neacordat pentru Juventus, la un fault al lui Zapata asupra lui Dybala" Graziano Cesari, fost arbitru italian

VIDEO - CELE MAI IMPORTANTE FAZE

IRONIILE LUI DYBALA

După meci, Paulo Dybala i-a ironizat pe jucătorii lui AC Milan: "Trebuie să caute alte metode dacă vor s-o învingă pe Juventus. Ce să mai zic? Sunt 6 ani de când Milanul se plânge. Suntem obișnuiți. Când ni se întâmplă nouă continuăm să muncim și gata.
Nimeni nu vorbește despre penalty-ul făcut de Zapata în prima repriză, nimeni nu a văzut nimic. De exemplu, când am jucat contra lui Udinese, am avut două penalty-uri neacordate, dar noi nu am zis nimic. Și așa ar trebui să facă toată lumea", a zis jucătorul lui Juventus.

Antrenorul lui AC Milan, Vincenzo Montella, nu a vrut să comenteze prea mult arbitrajul.

"Am exagerat la final cu protestele, dar trebuie să ne înțeleagă toată lumea. A fost multă tensiune. Cer scuze tuturor. Arbitrii pot greși și trebuie să-i lăsăm în pace, chiar dacă greșesc contra Milanului. Dacă ne lamentăm prea mult nu ne ajută, trebuie să fim calmi, să acceptăm scorul de pe tabelă, chiar dacă, uneori, ca în seara asta, e mai greu".

 Nu la fel de calm a fost Carlos Bacca, columbianul protestând vehement la adresa brigăzii de arbitri. A fost nevoie de intervenția antrenorului Montella și a președintelui Adriano Galliani pentru a-l opri pe Bacca.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
921467891321691
Nicu Manole  •  11 Martie 2017, 21:11

Milanul si celelalte echipe, nene Dybala, nu se plang de 6 ani ! Aceasta batrana hoata , fura de cand s-a nascut ! A distrus cel mai frumos campionat din lume, cum era numit odata ! Titluri interne murdare , iar cand ies in cupele europene, se fac de ras. Cel putin daca nu se intampla ca la Porto, unde arbitrul a avut grija de saraca doamna. Recorduri peste recorduri ,doborate cu prestatii ale arbitrilor. RUSINE ! Fotbalul mondial, are o pata alba-neagra !

lionforever
lionforever  •  11 Martie 2017, 19:43
Postat de balauru48 pe 11 Martie 2017, 12:23

59% Posesie 41% 24 Ocazii de gol 6 11 Şuturi pe poartă 2 9 Şuturi pe lângă poartă 2 4 Șuturi blocate 2 20 Lovituri libere 10 10 Cornere 2 2 Ofsideuri 0 1 Intervenţii portar 9 8 Faulturi 21 0 Cartonaşe roşii 1 3 Cartonaşe galbene 6 ciocul mic, prostalau!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  11 Martie 2017, 12:23
Postat de lionforever pe 11 Martie 2017, 10:12

Un circar dibala asta a călcat pe minge și urlă că din gura de șarpe și a luat un jucător de la Milan galben și la jumătate din faulturile scoase de el pt juventus sa aruncat dar așa e in Italia 80%din arbitri trag cu juventus , fapt demonstrat echipa fiind și retrogradată , nu înțeleg de ce cei care îi susțin sunt așa tari in gură juventus =echipa penalilor .

59% Posesie 41% 24 Ocazii de gol 6 11 Şuturi pe poartă 2 9 Şuturi pe lângă poartă 2 4 Șuturi blocate 2 20 Lovituri libere 10 10 Cornere 2 2 Ofsideuri 0 1 Intervenţii portar 9 8 Faulturi 21 0 Cartonaşe roşii 1 3 Cartonaşe galbene 6 ciocul mic, prostalau!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close