INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Echipa lui Toșca a oferit meciul etapei în La Liga » S-au marcat 8 goluri în jocul dintre Sociedad și Betis

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 14:50

Meciul dintre Real Sociedad și Betis, echipa la care e legitimat Alin Toșca, însă care n-a jucat din cauza unei accidentări, s-a disputat pe o ploaie torențală, dar a fost partida etapei în La Liga.

Betis a deschis scorul încă din minutul 6 prin Sanabria, însă 7 minute mai târziu Willian Jose a egalat, iar după alte 13 minute Oyarzabal a adus-o în avantaj pe Sociedad.

Gazdele au avut controlul jocului doar două minute pentru că Feddal a egalat și a stabilit scorul pauzei, iar după revenirea de la cabine Joaquin a marcat pentru Betis și a dus scorul la 3-2.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Din nou avantajul a durat doar până în minutul 57 când Prieto a egalat pentru Real Sociedad. Egalitatea s-a menținut până cu 6 minute înainte de final când Leon a marcat pentru 3-4, dar două minute mai târziu Llorente a stabilit scorul final, 4-4.

Real Sociedad e pe locul 8, cu 10 puncte, în timp ce Betis e pe poziția a 4-a, cu 13 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  01 Octombrie 2017, 15:37

sajucat la pariuri pe goluri ca LUGANO FCSB u pauza final super cota

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Octombrie 2017, 15:18

senzational meci, 4-4 ca la teatru..un teatru in aer liber, pe ploaie mocaneasca :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează