INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Edin Dzeko s-a făcut de ras în meciul cu Udinese după un penalty executat penibil

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 10:24

Atacantul lui AS Roma Edin Dzeko a ratat o lovitură de la 11 metri în partida disputată duminică pe terenul celor de la Udinese.

În minutul 18 al jocului, bosniacul a executat penibil o lovitură de pedeapsă obţinută după un henţ făcut de un apărător al gazdelor.

Dzeko a şutat mult peste poarta adversă de la punctul cu var, fiind inclus astfel pe o listă selectă din care fac parte jucători ca David Beckham sau Sergio Ramos în ceea ce priveşeste şuturile mult peste poartă de la 11 metri.

VEZI AICI VIDEO

În 2003, englezul David Beckham a tras mult peste poarta adversă dintr-o lovitură de pedeapsă primită de Anglia în partida cu Turcia pentru calificarea la Euro 2004.

Cu cinci ani în urmă, Sergio Ramos trăgea mult peste poarta lui Manuel Neuer la loviturile de departajare din manşa retur a semifinalelor din Liga Campionilor şi o trimitea pe Bayern în finală.

În ultimul an, Simone Zaza şi Nicuşor Stanciu au repetat şi ei execuţiile "magistrale".

Ratarea lui Dzeko a fost salvată de golul lui Radja Nainggolan care a marcat în minutul 11 al partidei. Reuşita belgianului este vitală în economia clasamentului şi a şanselor pe care Roma le are pentru titlul din Serie A.

De altfel, echipa din capitală se află la un punct distanţă de liderul Juventus, după înfrângerea torinezilor 2-1 de pe terenul Fiorentinei.

sursa: thesportbible.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează