INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR

VIDEO El Lider Maximo » Cristiano a adus o nouă Cupă Mondială a Cluburilor în vitrina Realului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 20:54

Real și-a păstrat titlul mondial, prin succesul 1-0 cu Gremio, majorându-și recordul la 26 de trofee internaționale cu al 6-lea triumf contra campioanei AmSud. Ronaldo și-a pus semnătura și pe această cupă.

Real Madrid rămâne lider mondial. S-a impus la Abu Dhabi și împotriva lui Grêmio (1-0). Campioana Europei a dictat ritmul și a avut marile ocazii ale primei reprize. Numai că Ronaldo n-a nimerit ținta.

Benzema și Isco au prins o zi slabă, doar Modrici a creat pericol la mijloc, însă cel mai aproape de gol s-a aflat Carvajal. Geromel i-a salvat pe brazilieni, respingând din fața porții. Dincolo, Edilson a vrut să-l imite pe Roberto Carlos, cu o "rachetă" puțin peste bara transversală.

A ochit gaura în zid

Cristiano și-a amintit de declarația lui Renato și i-a dovedit antrenorului rivalilor cine e mai bun. I-a răspuns în teren din specialitatea sa, lovitura liberă.

A profitat de gaura deschisă în zid și, de la 25 de metri, l-a păcălit pe Grohe: șut cu pământul (53). Și imediat putea semna "dubla", păcat că reușita i-a fost anulată de ofsaidul lui Benzema, ce-i pasase! Nu a fost 2-0, Modrici lovind și bara. 

Golul lui Ronaldo din lovitură liberă, din două unghiuri:

cris 1

cris 2

6 Mondiale ale Cluburilor și Cupe Intercontinentale a câștigat Real Madrid

5 trofee au cucerit Los Blancos în 2017, Liga, titlul, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei, CM al Cluburilor, premieră în istoria clubului

53 de goluridin lovitură liberă directă are Ronaldo: 14 la United, 32 la Real Madrid, 7 cu Portugalia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
otelul88
otelul88  •  16 Decembrie 2017, 21:58

Omul-record!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează