INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEGUNDA DIVISION

VIDEO Etapa scorurilor nebune în Segunda Division! După Numancia - Lugo 6-6, Barcelona B a fost umilită de Valladolid, 0-7

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 10:19

Echipa a doua a Barcelonei se face de rîs în Segunda Division, unde ocupă abia locul 18 din 22 de echipe, iar la ultimul meci de campionat a pierdut, 0-7, cu Valladolid. 

VEZI VIDEO!

Cu jucători precum Dongou, Sergi Samper, Halilovici sau Adama Traore în echipă, Barcelona B n-a putut ţine pasul cu Valladolid, echipă care a urcat pe locul 4 după acest succes.

Golurile gazdelor au fost marcat de Gonzalez (24, 43), Mojica (25, 77), Bagnack (autogol 36), Jeffren (58), Bergdich (86).

Interesant este că Eusebio Sacristán, care este antrenorul Barcelonei B, este una dintre legendele lui Valladolid, unde a jucat în două rînduri. Are mai bine de 200 de meciuri pentru această echipă, reuşind să cîştige Cupa Ligii în sezonul 1983-1984, fiind mai mare performanţă din istoria clubului.

Este al doilea rezultat spectaculos din această etapă din Segunda. Celălalt s-a înregistrat la Numancia, care a remizat cu Lugo, 6-6, partidă în care s-au marcat 10 goluri în repriza secundă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează