INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Evra e apărat după gestul golănesc care a scandalizat Europa: "O lovitură de picior nu e sfârșitul lumii"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 10:00

Patrice Evra, fundașul în vârstă de 36 de ani, a lovit în cap un ultras OM înaintea meciului de la Guimarães. Foarte probabil, clubul îi va rezilia contractul care expiră vara viitoare.

Pe 25 ianuarie, Patrice Evra semna un contract pe 18 luni cu Marseille și se poza în tricoul alb-bleu cu numărul 21. Nu va rămâne nici măcar un an pe Stade Velodrome. Acel high-kick de box thailandez de la Guimarães, care a făcut turul lumii joi seară, înseamnă sfârșitul carierei, la 36 de ani.

Jacques-Henri Eyraud, președintele lui OM, cel care a insistat pentru transferul său și care era lângă el la prezentare, s-a întors vineri din Statele Unite și s-a întâlnit cu jucătorul. A aflat toate insultele violente ale ultrasului, și împotriva mamei lui Evra, dar proprietarul clubului, americanul Frank McCourt, i-a cerut să fie ferm în acest caz. Și a luat deja prima măsură: l-a suspendat cu efect imediat!

Totuși, fundașul stânga are susținătorii săi în fotbalul francez. Philippe Piat, președintele Uniunii Naționale a Fotbaliștilor Profesioniști (UNFP), a făcut o declarație stupefiantă: "O lovitură de picior nu e sfârșitul lumii. Suporterii își plătesc biletele pentru a vedea un spectacol. Dacă spectacolul nu le place, să rămână acasă". Și a adăugat: "Evra nu poate fi concediat, pentru că el a fost agresat".

Însă, foarte probabil, pasul următor al grupării marseilleze va fi rezilierea contractului.

"Un mic Pat pentru om - Un mare Pat spre retragere"

Nu lipsesc nici ironiile la adresa lui Patrice Evra. O firmă franceză oferă de vineri un tricou alb cu lovitura de picior a jucătorului. Mesajul: "Un mic Pat pentru om - Un mare Pat spre retragere". Joc de cuvinte ce face aluzie la celebra reacție a astronautului american Neil Armstrong pe 20 iulie 1969, când a pășit pe suprafața Lumii: "Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire". Tricoul s-a vândut inițial cu 19,90 euro, apoi, având succes, prețul a urcat la 29,90.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1294640487233808
Bogdan Mitut  •  04 Noiembrie 2017, 14:09

Un picior cat venirea mintii la cap.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Noiembrie 2017, 12:04

Nu Dle. Philippe Piat , nu Patrice Evra a fost cel agresat. cel agresat a fost suporterul. Patrice Evra este fotbalist , este o persoană publică , nu avea voie să facă acest gest nici dacă suporterul i-ar fi ****** sora cu 2 zile înainte. El nu avea voie să ridice mîna (sau piciorul) la un suporter decît în cazul în care acesta ar fi încercat să-l lovească.... să-i fie pusă viața în primejdie. patronul american ȘTIE ASTA spre deosebire de UNII Europeni și are dreptate , iar președintele clubului î-l va da afară așa cum este ȘI NORMAL indiferent ce cred unii care-și publică părerile incompetente și impertinente. Gheorghe din tribună POATE să înjure , să scuipe , să arunce cu semințe în teren (nu este frumos , nu sunt deacord dar asta este ALTĂ discuție) , în schimb jucătorul , fotbalistul , automobilistul , baschetbalistul NU ARE VOIE să meargă și să se ia la bătaie cu suporterul.... că așa ajungem la balamuc. ASTA ne-ar mai lipsi , că restul le avem pe toate pe Planeta Pămînt. Păi și atunci ce urmează? Politicianul sau artistul căruia ziaristul îi pune întrebări obraznice și agresive să-l ia la palme , sau cum!!! NO SIR. Așa ceva NU SE POATE. AFARĂ cu GOLANUL Evra.

joker300j29
joker300j29  •  04 Noiembrie 2017, 11:59

Puteti sa va dati cu parerea despre suporterii lui marseille,dar va spun sigur ca acest evra este ffff prost.este urat in toata franta ,nu doar la marseille si orice i ar fi spus acei suporteri (cred ca pe buna dreptate)omul nu joaca nimic si se crede CR,tot nu poate sa reactioneze asa.eu unu l as suspenda pe viata la marseille si asa nu o sa aiba viata usoara daca o sa mai treaca pe acolo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează