INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Fair-play nemţesc! A cerut arbitrului să-i anuleze golul pe care-l marcase cu mîna

Momentul în care Ebbers utilizează mîna pentru a marca
Momentul în care Ebbers utilizează mîna pentru a marca

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 14:22

”Mîna lui Dumnezeu” nu a funcţionat şi nici nu va funcţiona doar în cazul lui Maradona. Sînt şi alţi jucători care se ajută de braţ pentru a ajunge la gol, dar prea puţini au puterea să recunoască frauda. Unul dintre exemple îl dă Marius Ebbers.

Vezi jos un video cu faza creată de Ebbers.

A fost meciul pe care St. Pauli l-a disputat cu Union Berlin, în liga secundă germană. Era minutul 80, scorul 1-1. La o centrare din dreapta, Ebbers s-a înălţat şi a trimis mingea în plasă. Gol! Arbitrul a arătat centrul. 2-1? Nu! Spre stupoarea tuturor, Marius s-a dus la ”central” şi i-a spus că a folosit mîna pentru a marca. În faţa mărturisirii, ”omul în negru” a anulat reuşita.

St. Pauli a fost răsplătită pentru un asemenea gest de fair-play: a învins totuşi cu 2-1 datorită unui gol înscris în prelungiri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
amicu
amicu  •  15 Aprilie 2012, 11:26
Postat de inima_de_caine pe 15 Aprilie 2012, 10:51

Ăştia de pe aici care zic că jucătorul a lovit în plin mingea cu capul cu certitudine au capul gol. Sau dacă nu, măcar, un control oftalmologic nu le-ar strica

uite-te cu incetinitorul la faza. Poate ca nu ii vine perfect pe frunte, insa suficient cat sa o bage in plasa si fara mana. Mingea ii loveste capul mai intai...nu si-o pregateste cu mana pe cap. Pozitia este excelenta si ii permite sa o stearga cat sa ii schimbe directia spre poarta, nu ii trebuie o lovitura puternica de cap pentru gol.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  15 Aprilie 2012, 10:51

Ăştia de pe aici care zic că jucătorul a lovit în plin mingea cu capul cu certitudine au capul gol. Sau dacă nu, măcar, un control oftalmologic nu le-ar strica

microiceje
microiceje  •  14 Aprilie 2012, 23:45
Postat de amicu pe 14 Aprilie 2012, 19:20

ma uit la faza si nu inteleg de ce avea nevoie de mana pentru a introduce mingea in poarta. El lovise lingea din plin cu capul...cu sau fara mana tot gol era. Jucase baiatul x la pariuri :)). In fine, fair play sau nu, in primul rand este prostie din partea jucatorului ca a pus mana acolo

sunt de acord cu tine, asta sigur a jucat la pariuri :)) portarul era deja batut, poarta goala, da cu capul in plin de pe linia portii aproape si apoi pune putin mana... iti dai seama ce fair-play... :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close