INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - VALENCIA 2-2

VIDEO Fără BBC și apărare, Real a fost ciufulită de ”lilieci” » Asensio n-a fost de ajuns!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 13:42

Madrilenii au acuzat absențele lui Ronaldo, Ramos și Varane și ziua slabă a lui Benzema și Bale, fluierați de fani în meciul terminat la egalitate cu Valencia, 2-2. ”Dubla” noului fenomen blanco a salvat un punct în fața unei Valencia admirabile.

Marcelino avertiza că n-ar fi o surpriză ca Valencia să triumfe pe Bernabéu. Nici nu a fost departe de adevăr antrenorul "liliecilor", pentru că Real a riscat eșecul, după ce s-a jucat cu ocaziile și cu nervii tuturor (2-2). Nu a fost suficientă prestația magnifică a lui Asensio, cu încă două goluri de autor, ultimul dintr-o lovitură liberă.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

De unul singur, "diamantul" cu clauză de 350 de milioane de euro n-a putut compensa seara proastă prinsă de Bale și de Benzema (4 mari ratări), fluierați de fani și unicii jucători blanco notați cu linie de cotidianul AS.

"Valencia a arătat ca o echipă mică, a stat tot meciul cu fundul în poartă", s-a plâns Marcelo. S-a apărat însă organizat și disciplinat și a speculat eficient fisurile defensive ale campioanei, vulnerabilă în centru cu Nacho și, mai ales, Casemiro (au lipsit Ramos și Varane).

Care putea fi eliminat, la fel ca și Kondogbia, altfel printre cei mai buni "lilieci" și reîncărcat după mutarea de la Inter. Nici Real nu a arătat a echipă mare fără Ronaldo. 

4 goluri a reușit în acest sezon Asensio la Real, 2 în LaLiga și câte unu în Sipercupa Europei și a Spaniei. E cel mai bun marcator blanco

70 de meciuri la rând cu gol marcat este seria madrilenilor în toate competițiile, între care 52 în LaLiga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
real09
real09  •  29 August 2017, 10:16

alloooooo pipilicii de la zear, zearistilor v-ati uitat la alt meci. 2 lovituri de la 11m iar le-ati ratat ca va luase somnul. Ia vedeti ca ati scris ditamai articolul cu Theo la prezentarea oficiala cum ca s-a facut de ***, da de Bebelebele nu vad nimic. Impartiali ca de obicei asa cum le sta bine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mickey13
mickey13  •  28 August 2017, 14:39

Mda... daca la primul semi-esec ii fluiera ce dracului vor face daca pierd acasa? Ii executa in piata publica? Halal suporteri!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close