INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - CELTA VIGO 6-1

VIDEO Fază GENIALĂ gîndită de Messi și Suarez la penalty! Cum a "ratat" Messi în Barcelona-Celta Vigo, dar tabela și-a schimbat scorul!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 23:12

Partida dintre Barcelona și Celta Vigo, scor 6-1, a avut parte de un spectacol de zile mari, culminînd cu un penalty executat după modelul lui Cruyff din anii 70.

În minutul 81, la scorul de 4-1, Messi a obținut un penalty și tot el și-a asumat răspunderea executării loviturii de la 11 metri. Argentinianul s-a apropiat de minge și în loc să șuteze a pasat ușor în dreapta, iar Suarez a venit din spate și a marcat.

Vezi VIDEO cu golul

Așa ceva mai făcea doar Johan Cruyff în anii 70, cînd a scris istorie în tricoul lui Ajax, dar și al Barcelonei.

Vezi VIDEO cu o fază asemănătoare în care Cruyff a fost în prim plan

Acest tip de execuție a fost adoptat și de români. Steliștii Marius Lăcătuș și Victor Pițurcă au ieșit și ei în evidență după ce au reușit să execute un penalty în același stil. Totul se întîmpla în vremurile de glorie ale grupării roș-albastre.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
897391527052905
Tatiana Frunze  •  16 Februarie 2016, 14:30

Defapt faza a fost gindita de Messi si *Neymar, Suarez nici nu stia de aceasta miscare, el doar a sutat pentru ca a fost mai aproape. Cum nu ar fi, a fost genial, mai mult decit un club

robotzel
robotzel  •  15 Februarie 2016, 21:20

wow ce faza, cat de genial a putut sa fie messi! aberatii! faza asta s-a intamplat si in alte meciuri. http://www.tare.ro/user-pinktheseries/370890-penalty-batut-ingenios-de-doi-fotbalisti-japonezi nu este asa ca este super tare messi?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Februarie 2016, 14:51
Postat de andrei.33 pe 15 Februarie 2016, 01:54

Asta-i parerea ta, nu e una obiectiva. In plus nu inteleg cum definesti tu spectacolul. La goluri marcate Real e peste Barcelona iar sa sustii ca lipsesc rezultatele cand acum nici 2 ani Real a luat CL e cam penibil..

Si Barca si Real sunt echipe ofensive, de spectacol. La polul opus, Atletico, dar e de inteles: numai cu un joc extrem de tacticizat poate face fata celor doua rivale.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează