INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALENCIA 7-0

VIDEO Faza serii pe Camp Nou » De ce fanii Barcelonei au aplaudat în picioare un fost jucător de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 09:39

Barcelona a înregistrat aseară cea mai categorică victorie din acest sezon, 7-0 cu Valencia, în semifinalele Cupei Regelui Spaniei. Vezi video AICI.

Una dintre fazele meciului s-a petrecut în în minutul 58 al partidei, cînd Gary Neville, antrenorul Valenciei, l-a introdus pe teren pe Denis Cheryshev, fostul jucător al celor de la Real Madrid.

În acel moment, fanii catalanilor s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe mijlocașul rus, strîgîndu-i numele.

Vezi aici video

Suporterii Barcelonei îl apreciază pe mijlocașul rus, după ce acesta, fără să vrea, a contribuit la eliminarea celor de Real Madrid din Cupa Spaniei.

În primul meci din această ediție a Cupei, Real l-a folosit pe Cheryshev, fără să știe că acesta era suspendat, iar madrilenii au fost excluși din competiție. Mijlocașul în vîrstă de 25 de ani a fost apoi împrumutat la Valencia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bratia2003
bratia2003  •  04 Februarie 2016, 15:58

Mea culpa. se pare ca eu sunt Pristanda. Scuzele de rigoare.

plischi
plischi  •  04 Februarie 2016, 14:39

s-a inregistrat, deci, cel mai original eveniment din spania: un jucator a evoluat la nicio luna de zile distanta la doua echipe in cupa spaniei.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Februarie 2016, 11:55
Postat de badeadorian pe 04 Februarie 2016, 11:49

Un comentariu la obiect dar in totala neconcordanta cu sigla de la avatar . De ani de zile acelasi lucru : vedem paiul din ochiul altora dar nu vedem barna din ochiul echipei favorite !!! Stiu ca esti baiat inteligent si stii ce vreau sa spun !

Ia te uita, lume noua! Salutare, esti scump la vedere in ultima vreme si te inteleg perfect! Spatiul asta a devenit mult prea mocirlos- bakunian! Barca a primit aseara asistenta din partea arbitrului: fault grosolan al lui Mathieu in debutul jocului, nesanctionat de nici un fel, penalty inventat, implicit- eliminare de pomana. Neymar- exagerand cu circul, ar trebui sa se mai maturizeze ca sa poata ajunge in locul lui Messi. Suarez si Busquets au jucat impecabil. Visca Barca!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close