INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALENCIA 7-0

VIDEO Faza serii pe Camp Nou » De ce fanii Barcelonei au aplaudat în picioare un fost jucător de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 09:39

Barcelona a înregistrat aseară cea mai categorică victorie din acest sezon, 7-0 cu Valencia, în semifinalele Cupei Regelui Spaniei. Vezi video AICI.

Una dintre fazele meciului s-a petrecut în în minutul 58 al partidei, cînd Gary Neville, antrenorul Valenciei, l-a introdus pe teren pe Denis Cheryshev, fostul jucător al celor de la Real Madrid.

În acel moment, fanii catalanilor s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe mijlocașul rus, strîgîndu-i numele.

Vezi aici video

Suporterii Barcelonei îl apreciază pe mijlocașul rus, după ce acesta, fără să vrea, a contribuit la eliminarea celor de Real Madrid din Cupa Spaniei.

În primul meci din această ediție a Cupei, Real l-a folosit pe Cheryshev, fără să știe că acesta era suspendat, iar madrilenii au fost excluși din competiție. Mijlocașul în vîrstă de 25 de ani a fost apoi împrumutat la Valencia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bratia2003
bratia2003  •  04 Februarie 2016, 15:58

Mea culpa. se pare ca eu sunt Pristanda. Scuzele de rigoare.

plischi
plischi  •  04 Februarie 2016, 14:39

s-a inregistrat, deci, cel mai original eveniment din spania: un jucator a evoluat la nicio luna de zile distanta la doua echipe in cupa spaniei.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Februarie 2016, 11:55
Postat de badeadorian pe 04 Februarie 2016, 11:49

Un comentariu la obiect dar in totala neconcordanta cu sigla de la avatar . De ani de zile acelasi lucru : vedem paiul din ochiul altora dar nu vedem barna din ochiul echipei favorite !!! Stiu ca esti baiat inteligent si stii ce vreau sa spun !

Ia te uita, lume noua! Salutare, esti scump la vedere in ultima vreme si te inteleg perfect! Spatiul asta a devenit mult prea mocirlos- bakunian! Barca a primit aseara asistenta din partea arbitrului: fault grosolan al lui Mathieu in debutul jocului, nesanctionat de nici un fel, penalty inventat, implicit- eliminare de pomana. Neymar- exagerand cu circul, ar trebui sa se mai maturizeze ca sa poata ajunge in locul lui Messi. Suarez si Busquets au jucat impecabil. Visca Barca!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează