INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

VIDEO Ferebory Dore şi Jeremy Bokila au făcut show în "sferturile" de la Cupa Africii » Şoferul de pe maşinuţa medicală a oferit momentul serii! Luaţi-i carnetul! :D

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 13:36

Republica Democrată Congo s-a calificat în semifinalele Cupei Africii după ce a învins în "sferturi" pe Congo, scor 4-2, într-un meci în care doar ultimele 35 de minute au contat. VEZI VIDEO!

Ferebory Dore a deschis scorul, iar Bifouma a mărit avantajul lui Congo în minutul 62. Ultimele 25 de minute au fost de-a dreptul uluitoare.

Republica Democrată Congo a revenit în joc după golul lui Mbokani din minutul 66, iar Bokila a făcut 2-2 în minutul 75. Mpela a marcat pentru 3-2, iar Mbokani a făcut dubla în prelungirile meciului.

Cel mai ciudat moment al meciului s-a petrecut la accidentarea lui Zakuani din minutul 50. Şoferul care a condus maşinuţa folosită pentru a scoate jucătorii accidentaţi a uitat să se oprească şi l-a lovit pe fundaşul central al Republicii Democrate Congo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ernesto365
ernesto365  •  01 Februarie 2015, 13:47
Postat de adi_stelistul pe 01 Februarie 2015, 13:42

Felicitari lui Bokila. Rusine arbitrului de la meciul dintre Guineea Ecuatoriala si Tunisia. Un 11 metri inventat in minutul 91 i-a tinut in cursa pe gazde si le-a adus calificarea in prelungiri.

fluiersul ala a facut macel! ppenalty inventat , fault inventat la golul de 2-1. in prelungiri tunisieni daca atingeau balonul imediat fluiera ceva impotriva lor. tunisienii trebuiau sa-l calce in picioare, eu in locul lor l-as fi facut KO cu doi pumni si un cap in gura.

ku.klux.klan
ku.klux.klan  •  01 Februarie 2015, 13:47

Pe Bokila nu l-a adus ca vezi domne ca e scump si nu joaca titular la gargauzi acolo, in schimb aduce toate petardele gratis.. HUOOOOOOO

cicos_claudiu1984
cicos_claudiu1984  •  01 Februarie 2015, 13:46

Comentariul tău...Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (4)
Comentează