INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

VIDEO Final de meci! Espanyol a condus pe Camp Nou, dar a pierdut prima manşă din optimile Cupei cu Barcelona

Foto: sport.es
Foto: sport.es

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 23:33

Espanyol, trupa lui Costel Gâlcă, a pierdut prima manşă a optimilor Cupei Regelui, 1-4 cu Barcelona.

Click aici pentru VIDEO!

Oaspeţii au deschis scorul pe Camp Nou, după un contraatac fulger finalizat de Caicedo, însă s-au bucurat de gol numai patru minute. Messi a egalat, iar pînă la pauză avea să o aducă pe Barcelona în avantaj.

Pique a majorat diferenţa după ieşirea de la cabine, în timp ce echipa lui Gâlcă a rămas în nouă, după ce Perez (72) şi Diop (75) au fost eliminaţi. Neymar a închis tabela în minutul 88.

La Barcelona au debutat Arda Turan, titular, şi Aleix Vidal, intrat în minutul 67, jucători aduşi vara trecută, însă înregistraţi abia în această iarnă din cauza sancţiunilor primite de gazde în privinţa transferurilor.

Returul va avea loc pe 13 ianuarie.

                                     BARCELONA - ESPANYOL   4-1
Au marcat:
Messi '13, '44, Pique '49, Neymar '88 / Caicedo '9

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Turan, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar

Espanyol: Pau Lopez - Javi Lopez, Roco, Raillo, Victor Alvarez - Diop, Abraham - Perez, Asensio, Moreno - Caicedo

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
andrei.33
andrei.33  •  07 Ianuarie 2016, 03:43
Postat de valyomanyd pe 07 Ianuarie 2016, 03:00

Bre, alta era ideea ! Galca a facut pe teren propriu 0-0 cu Barça ,de altfel un rezultat bun, si presa din Romania a facut jdemii de articole pe aceasta tema, culminand cu un titlu de articol de tot rasul.." Spania la picioarele lui Galca "... Acum te-ai prins ?

E pauza competitionala in RO ceea ce inseamna ca jurnalistii de carton gsp sunt chiar mai de carton decat de obicei fiindca nu mai au ce scrie. Inventeaza vreo 20 de transferuri bomba pe zi dar trebuie se mai agate si de altele. Daca face Galca un egal scriu 5-6 articole cu title de toata rusinea gen 'socul produs de Galca' etc. Jurnalismul sportiv a murit acum cativa ani. ce se intampla acum nu trebuie sa te mire. Site-ul gsp e doar un loc unde se pot injura in liniste adolescentii la pubertate. Restul vom disparea usor-usor.

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Ianuarie 2016, 03:00
Postat de steaua1986forever pe 07 Ianuarie 2016, 00:23

Vezi ca tu incerci sa fii subtil dar nu iti iese. Vezi ca Galca e singurul antrenor roman care antreneaza intr-un campionat important. Aia care antreneaza pe la rusofoni, arabi sau turci nu se pun. Si nici prin campionate de miniatura in tari cat Bucurestiul...si sa nu ne povestesti noua ca a antrenat marele Stramb in supercampionatul Belgiei, nu cred ca esti atat de "naiv" sa il compari cu meciurile cu Barca si Real din campionatul Spaniei. Sau ma rog, poate esti....Aaa, da...si il mai avem si pe ala,cum il cheama, Miliuta ala prin liga a III-a in Germania. Scuze. Pe ala l-am omis.

Bre, alta era ideea ! Galca a facut pe teren propriu 0-0 cu Barça ,de altfel un rezultat bun, si presa din Romania a facut jdemii de articole pe aceasta tema, culminand cu un titlu de articol de tot rasul.." Spania la picioarele lui Galca "... Acum te-ai prins ?

leomessi778
leomessi778  •  07 Ianuarie 2016, 02:54

trebuia sa-i bata mai rau barcelona dar intrarile criminale ale celor d la espaniol nu au facut decat sa fracmenteze jocul si sa implameze spiritele.Portarul ala *** trebuia eliminat cand la calcat pe messi intentionat la fel la intarea criminala la jordi alba niste drente de oameni cei de la espaniol parca jocul se numeste fotbal nu rugby sau alte sporturi de contact

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează