INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Fost campion mondial, "răpit" la o zi după ce a părăsit-o pe Manchester City :)

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat miercuri, 02 august 2017 22:04

FC Sevilla a perfectat marți cel de-al șaselea transfer al verii după repatrierea lui Jesus Navas. Acesta revine la echipa care l-a crescut de la vârsta de 15 ani, după o aventură de 4 ani în Premier League.

Dacă revenirea spaniolului nu a surprins pe nimeni, fiind chiar previzibilă, modul în care clubul spaniol a ales să prezinte transferul mijlocașului dreapta a fost unul inedit, catalogat chiar bizar de către unii fani. Într-un clip postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, Navas apare ca fiind urmărit pe stradă de o mașină în care se află două persoane mascate, care ulterior coboară, îi pun acestuia o pungă pe cap și îl aruncă în portbagaj. Finalul poveștii este însă unul fericit, mașina ajunge chiar la stadionul Sevillei, Ramon Sanchez Pizjuan, iar fotbalistul pășește pe gazonul unde a avut numeroase satisfacții între 2004 și 2013, perioadă în care a marcat 34 de goluri în 394 de meciuri și a câștigat 6 trofee, cele mai notabile fiind cele 2 Cupe UEFA, în 2006 și 2007.

Ieșit din planurile lui Guardiola după transferul lui Bernardo Silva de la AS Monaco, Jesus Navas îi părăsește pe cetățeni din postura de jucător liber de contract, afacerea dovedindu-se profitabilă pentru FC Sevilla, care primise 15 milioane de lire sterline în schimbul jucătorului.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează