INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO A bătut United și Tottenham și a căzut! » Știm numele celei de-a doua echipe retrogradate din Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 09:01

West Bromwich Albion este a 2-a echipă retrogradată matematic din Premier League, după ce Southampton a trecut la limită, 1-0, de Swansea și s-a distanțat la 5 puncte înaintea ultimei etape. 

Southampton s-a impus în fața lui Swansea, 1-0, și va mai evolua cel puțin un sezon în Premier League. Prima repriză a meciului de pe Liberty Stadium fost una anostă, lipsită de ocazii clare de gol. Mark Hughes a făcut minuni la pauză. Soton s-a întors cu o altă energie, a presat și a ratat două ocazii importante prin Charlie Austin înainte ca italianul Manolo Gabbiadini să marcheze după o fază încâlcită în careul lui Fabianski (vezi VIDEO!).

Paradoxal, nu Swansea a avut cel mai mult de suferit după înfrângerea de marți. WBA, formație care reintrase în cursa pentru salvarea de la retrogradare după victoriile cu Manchester United și Tottenham, a rămas fără speranțe. 

Swansea pare ca și condamnată. Galezii trebuie să câștige meciul din ultima etapă contra lui Stoke și să spere că Huddersfield să nu mai acumuleze vreun punct din meciurile cu Arsenal și Chelsea. 

Vezi și: VIDEO + FOTO Știm numele primelor două echipe promovate în Premier League » Fază comică într-unul dintre meciurile decisive: aruncare de la magine... din teren :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează