INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO + FOTO Arbitrajul, o problemă în Spania: Portarul lui Real Madrid iertat de o eliminare clară, iar lui Betis nu i s-a acordat un penalty evident

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 17:58

Real Madrid a câștigat partida disputată pe teren propriu, scor 2-1, împotriva celor de la Betis Sevilla. În minutul 21, Keylor Navas l-a faultat evident pe Darko Brasanac, însă arbitrul partidei, Antonio Mateu Lahoz, nu a fluierat nici măcar fault.

În minutul 39, altă fază problematică pentru brigada de arbitri. Carvajal a făcut penalty după un fault asupra lui Sanabria, însă Lahoz n-a fost de acord.

Atât fanii celor de la Betis, cât și fanii catalani, au luat foc imediat după partidă.

Vezi aici rezumatul partidei. 

Căpitanul lui Betis, Adan, a comentat faza la care Navas a fost iertat de eliminare: "Nu se întâmplă nimic dacă spunem că arbitrul s-a înșelat, era eliminare clară la Keylor. Centralul a încercat să ne dea explicații, ne-a spus că ambii jucători caută mingea și se lovesc".

Vicepreședintele lui Betis, Jose Miguel Lopez Catalan, a criticat și el maniera de arbitraj: "Sunt complet indignat de ce s-a întâmplat. Nu acuz doar arbitrajul de azi, de mai multă vreme suntem prejudiciați. Arbitrii se pot înșela, dar meciul se schimba radical dacă Keylor ar fi fost eliminat".

Datorită acestei victorii, Real Madrid a trecut pe prima poziție a clasamentului în La Liga, având un avans de 2 puncte și un meci mai puțin decât FC Barcelona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
168950770281390
John Lemon  •  14 Martie 2017, 04:35

Real Madrid ramane cea mai favorizata echipa din istoria fotbalului. Si cea mai corupta, bineinteles.

sapte_neti
sapte_neti  •  13 Martie 2017, 20:21

Nimic nou. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  13 Martie 2017, 19:49
Postat de balauru48 pe 13 Martie 2017, 19:10

...fcsb

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează