INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Arsenal, victorie clară cu Chelsea » "Tunarii" urcă pe podium

Foto: Reuters +12   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 20:01

Arsenal a învins Chelsea pe Emirates, în etapa a noua din Premier League și a urcat pe poziția a treia în clasamentul din Anglia. 

FINAL » Arsenal - Chelsea 3-0
Sanchez '11, Walcott '14, Ozil '40
VIDEO

Toate cele trei goluri ale meciului au fost marcat în prima parte. Sanchez și Walcott au adus un avantaj de două goluri pentru formația antrenată de Arsene Wenger, în primul sfert de oră, iar Ozil a înscris cu cinci minute înainte de pauză și a stabilit scorul final. 

Cu victoria obținută astăzi, echipa antrenată de Arsene Wenger urcă pe poziția a treia în Premier League, la cinci puncte de liderul City și la un singur punct în spatele rivalei Tottenham.

De cealaltă parte, Chelsea a ajuns la trei meciuri fără victorie în campionat, în ciuda unui început foarte bun de stagiune. Formația antrenată de Antonio Conte este în prezent pe locul 8 în Anglia. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
the_gunner
the_gunner  •  25 Septembrie 2016, 07:41

A fost o performanta ireala ! Nimic nu sumariaza asta mai bine decit discutia lui Conte la margine cu Fabregas - What the hell is happening ? Chiar asa , ce dracu' se'ntimpla ?

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  24 Septembrie 2016, 21:44

***, ***. ***????? ***, ***, ***??? ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează