INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA

VIDEO + FOTO Barcelona câștigă derby-ul cu Atletico și aprinde lupta pentru titlu în La Liga

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 16:49

Barcelona a obținut o victorie deosebit de importantă pe terenul lui Atletico Madrid, scor 2-1, și s-a apropiat la un singur punct de liderul Real.

FINAL » Atletico Madrid - Barcelona 1-2 (Godin 71 / Rafinha 64, Messi 87) / VIDEO
Click AICI pentru liveTEXT 

Catalanii au deschis scorul prin Rafinha, în minutul 64, care a marcat cu un șut din interiorul careului.

Avantajul catalanilor a durat doar 6 minute, Diego Godin restabilind egalitatea în minutul 70 în urma unei lovituri de cap.

Messi a salvat-o pe Barcelona în minutul 86, atunci când a marcat după un atac prelungit al catalanilor.

Grație acestei victorii, Barcelona a urcat până pe locul doi, la un punct în spatele Realului, care s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Villarreal după un meci nebun.

Atletico rămâne pe locul 4, cu 45 puncte, și se distanțează tot mai mult de podium.

Echipele de start:

Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko, Godin, Savici, Filipe Luis - Niguez, Gabi, Koke, Carrasco - Gameiro, Griezmann

Barcelona: ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu - Rafinha, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar

 
 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  26 Februarie 2017, 22:37
Postat de Gherhard Robert pe 26 Februarie 2017, 20:03

Pai e cel mai mare din toate timpurile!!!!astia care nu au facut sport in viata lor sunt mari fani ronaldo!!!orice sportiv intrebi spune acelasi lucru...Messi e unic!!

Asta e la mintea cocosului! Ronaldo are 1,85m si 80kg, Messi 1,69m si 70kg! Cu tot dezavantajul fizicului, Messi a dovedit ca este totusi peste gelat!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Februarie 2017, 20:26

Ca vechi fan Barca, sunt nemultumit ca nu mai jucam nimic. Am obtinut astazi o victorie chinuita, dupa un meci presarat cu duritati( nimic nou, atunci cand e vorba de dueluri cu Atletico), o victorie fara stralucire. Barca nu merita titlul anul asta, sa fim seriosi. Echipa traieste din sclipirile celor trei din fata si din eforturile lui Pique, Mascherano si Ter Stegen in aparare. La ora actuala, Barca e saturata de jucatori banali, ca sa nu zic modesti. Sergi Roberto, Umtiti, Mathieu, Andre Gomes, Alcacer, Rafinha- jucatori care nu pot asigura excelenta atunci cand trioul din fata e in zi slaba( si se cam aduna zilele astea, rod al uzurii). Busquets, Iniesta, Rakitic sunt in mare scadere de turatie. Arda e un jucator cu care Enrique nu stie ce sa faca, unde sa-l aseze. Anul asta, Barca e de locul trei. Orice loc mai sus ar fi nemeritat.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  26 Februarie 2017, 20:03

Pai e cel mai mare din toate timpurile!!!!astia care nu au facut sport in viata lor sunt mari fani ronaldo!!!orice sportiv intrebi spune acelasi lucru...Messi e unic!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close