INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO+FOTO Buffon, storia di un grande amore » Legendarul portar și-a luat adio în lacrimi de la Juventus + petrecere pentru trofeul de campioană

FOTO: Reuters +32   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 17:36

Portarul Gianluigi Buffon, 40 de ani, a jucat azi ultimul meci pentru Juventus, acasă cu Verona, în ultima etapă a campionatului, scor 2-1 (Rugani 49, Pjanic 52 / Cerci 73).

După meci, jucătorii lui Juventus au fost premiați pentru câștigarea trofeului de campioană a Italiei, al 7-lea consecutiv.

 

Legendarul goalkeeper a avut parte de o primire de gală din partea suporterilor "Bătrânei Doamne". Aceștia i-au scandat numele și au realizat o coregrafie în cinstea lui. Buffon le-a răsplătit gestul și a făcut turul stadionului înainte de a începe meciul.

În minutul 63 a fost schimbat cu Pinsoglio și tot stadionul l-a aplaudat în picioare.

Marele regret al lui Gigi e că n-a câștigat Liga Campionilor. A evoluat în cariera sa numai la Parma și Juventus. La torinezi a jucat din 2001 și a adunat 655 de jocuri.

9 titluri de campion al Italiei, 4 Cupe ale Italiei și un titlu de campion mondial a strâns Buffon în cariera sa în tricoul lui Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  19 Mai 2018, 20:07

Ar fi tare, dar nu imposibil, sa se reintoarca la Parma ca tot au promovat in Serie A.

craiova007
craiova007  •  19 Mai 2018, 17:10

Saracul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează