INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO City s-a încurcat cu o formație de la retrogradare, în ultimul meci al anului » Palace a ratat un penalty în minutele de prelungire!

Foto: Reuters +16   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 13:05

Liderul din Premier League, Manchester City, a încheiat anul 2017 cu o remiză (0-0) pe terenul lui Crystal Palace, formație ce luptă pentru evitarea retrogradării.

În ultimul meci al anului, City l-a pierdut pe Gabriel Jesus, care a ieșit accidentat din cauza unei probleme la genunchi. Brazilianul a părăsit terenul în lacrimi, fiind înlocuit cu Aguero în minutul 23 (VIDEO AICI!).

De altfel, argentinianul a ratat cele mai importante ocazii ale celor de la City în prima repriză, în timp ce după pauză Gundogan și Sane ar fi putut aduce în avantaj echipa antrenată de Guradiola.

Cu mai puțin de un sfert de oră înainte de final, gazdele ar fi putut da lovitura, dar Townsend a trimis mult peste poartă de la marginea careului mic.

În minutele de prelungire, Milivojevici a ratat șansa de a aduce trei puncte nesperate echipei sale: penalty-ul executat de acesta a fost apărat de Ederson.

"Cetățenii" rămân cu un parcurs incredibil în acest sezon de Premier League, în care au câștigat 19 din cele 21 de meciuri disputate până acum și au remizat de două ori. City încheie 2018 cu un avans de 14 puncte față de ocupanta locului secund, Chelsea.

Totuși, liderul din Anglia a ratat șansa de egala recordul de victorii consecutive obținute de o echipă din primele 5 campionate ale Europei. În sezonul 2013/14, Bayern Munchen, antrenată la acea vreme tot de Guardiola, obținea 19 succese la rând.

FINAL » Crystal Palace - Manchester City 0-0

Echipele de start:

Crystal Palace: Hennessey - Riedewald, Van Aanholt, Tomkins, Dann, Fosu-Mensah - Cabaye, Milivojevic - Townsend, Benteke, Zaha

Manchester City: Ederson - Walker, Danilo, Otamendi, Mangala - Gündogan, Fernandinho, De Bruyne, Sané, Bernardo - Gabriel Jesus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  31 Decembrie 2017, 22:52

*** performante din astea zaharisite care fac din Guardiola un zeu si din City vreo mare echipa. Palace trebuia sa-i bata si zic asta deoarece City nu i-a dat gol 90 de minute, atat de mare echipa e! Iar in prelungiri doar un prost rateaza un 11m care punea capat recordurilor lui City si probabil o ajuta pe Palace sa spere ca se va salva de la retrogradare. Acum sper sa retrogradeze. Fraierii n-au ce cauta in Premier League! Iar valoarea lui City s-a vazut mereu in Europa, cu echipe adevarate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1963514253969152
Valentin Roberto Tănăsescu  •  31 Decembrie 2017, 19:44

Au încheiat anul 2017 și nu 2018.

coco_bz
coco_bz  •  31 Decembrie 2017, 16:36

Cat de prost sa fii, iti ofera City 3 puncte pe tava si tu le refuzi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează