INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAS PALMAS - REAL MADRID 2-2

VIDEO+FOTO Criză de nervi a lui Ronaldo la adresa lui Zidane! Real Madrid, a doua dezamăgire consecutivă în campionat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 09:20

Real Madrid a ajuns la două egaluri consecutive în campionat, după ce a remizat pe terenul celor de la Las Palmas, scor 2-2.

Formația lui Zidane a deschis scorul în minutul 33 prin Asensio, dar 5 minute mai târziu, Tanausu a stabilit scorul pauzei, 1-1. După revenirea de la cabine, în minutul 67, Benzema i-a adus pe madrileni în avantaj, la 3 minute după ce l-a înlocuit pe Asensio.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Tehnicianul lui Real Madrid a luat o decizie de neînțeles în minutul 72, când l-a schimbat pe Cristiano Ronaldo cu Lucas. Portughezul a ieșit de pe teren, însă a fost vizibil deranjat de decizia lui Zidane pe lângă care a trecut fără să-l bage-n seamă.

Vezi VIDEO cu reacția lui Ronaldo

Cu 5 minute înainte de final, Las Palmas a dat lovitura fără Ronaldo pe teren și a egalat prin Araujo.

Cu toate acestea, Real Madrid rămâne lider în La Liga, cu 14 puncte după primele 6 etape, urmată de Barcelona, la o lungime în spate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
kastro
kastro  •  26 Septembrie 2016, 13:57
Postat de sorin_steaua pe 25 Septembrie 2016, 13:30

Nu sunt fan Ronaldo, dar n-ai cum sa-l scoti, el nu poate juca 90 de minute nimic si-ti poate da doua goluri in prelugori. Nu stiu ce a vrut sa faca Zidane.

Vorbesti precum idolul tau...Hagi

sorin_steaua
sorin_steaua  •  25 Septembrie 2016, 13:30

Nu sunt fan Ronaldo, dar n-ai cum sa-l scoti, el nu poate juca 90 de minute nimic si-ti poate da doua goluri in prelugori. Nu stiu ce a vrut sa faca Zidane.

10154419120460149
Mihai Sukosd  •  25 Septembrie 2016, 12:50

Jurnalism amator....nu a avut nici o criza de nervi si nici nu a trecut pe langa el fara sa-l bage in seama , chiar au batut si palma. In cautare de senzational ca de obicei...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează