INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

VIDEO+FOTO Declarație-șoc după ce Argentina a pierdut finala Copa America » Messi: "Pentru mine s-a terminat cu naționala!". Urmează retrageri în masă?

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 08:04

Leo Messi, 29 de ani, a pierdut finala Copa America, după ce Chile s-a impus în fața Argentinei în ultimul act la penalty-uri, 4-2 (VIDEO DE LA MECI).

Starul naționalei și al Barcelonei a anunțat imediat după meci că se retrage de la prima reprezentativă.

"E un moment prea dur ca să mai ai ceva de spus. Singurul lucru care-mi vine în minte este că pentru mine s-a terminat cu naționala. Asta e tot. Sunt patru finale pierdute deja. E pentru binele tuturor, inclusiv al meu. Am încercat să câștigăm trofeul, cu toții ni-l doream enorm. E o tristețe foarte mare că nu am reușit", a declarat fotbalistul, care a plâns în hohote la finalul meciului, după ce a ratat un penalty.

Presa din America de Sud susține că decizia a fost luată la cald și e posibil ca Messi să se răzgândească. De asemenea, Aguero, Mascherano și alți jucători importanți ar putea anunța același lucru. Jucătorul lui City a declarat: "Suntem mai mulți care luăm în calcul să nu mai continuăm la prima reprezentativă".

În prima repriză au fost două eliminări, Diaz (28) de la Chile și Rojo (43) de de la Argentina. Repriza secundă n-a adus nimic nou pe tabelă, astfel că s-a mers în prelungiri și apoi la penalty-uri. Acolo au ratat Messi și Biglia, respectiv Vidal, și au transformat Mascherano și Aguero, respectiv Castillo, Aranguiz, Beausejour și Silva. Chile a câștigat astfel al doilea trofeu consecutiv. 82,076 de oameni au umplut MetLife Stadium din New Jersey, SUA, să vadă partida.

4 finale pierdute are Messi cu Argentina: CM 2014, Copa America 2007, 2015, 2016

2 performanțeare Messi cu Argentina: CM de tineret 2005 și Aur la JO 2008

11 aniare Messi la națională, timp în care a strâns 55 de goluri în 112 selecții

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
hmmmm
hmmmm  •  27 Iunie 2016, 11:02

Jucator foarte bun, dar jucator de echipa, are nevoie de coechipieri - e greu sa faci totul de unul singur in ziua de azi. De asta nu va ajunge vreodata la nivelul lui Maradona.

899541220082951
Simutiu Sabin  •  27 Iunie 2016, 22:58

Problema Argentinei e asemanatoare cu a lui Neymar la Brazilia la mondial , a lui Stancu si Keseru la Romania ( din pacate ultimii sunt zero barat si la luat mingea si executat cu sange rece ) VARZA A LA CLUJ SAU A LA GREC Ei au nevoie de servanti de oameni de fuga sa duca mingea in fata pe triunghiuri sau pe desfacere de aparare apoi servire ca pe tava .. Va aduce-ti aminte de fuga lui Tybor Selymes si Dorinel Munteanu pe banda , de Raducioiu cat fugea sau Ilie Dumitrescu Aici e secretul reusitei Romaniei in 94 sau 98 sau 2000 , toti alergau frate ca FURIA ROJA , deci Tika Taka si desfacerea cu pase de te zapacesc a aparariilor . urma un fault si daca nu o baga Hagi in palsa era Dumitrescu sau Raducioiu si erau multi de valoare ridicata Acum la noi sa ma scuze jucatorii . Daca nu era batranul San Martian mai luam goluri de la Albanezi La Barca toti sunt setati asa , La Argentina la nationala nu prea cred

887888274661367
Pompiliu Bota  •  27 Iunie 2016, 21:55

Daca ii fac argentinieni pe Iniesta, Suarez si Neymar poate juca si piti cotocu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează