INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO + FOTO Dortmund a comis-o din nou! Alexandru Maxim, decisiv în meciul contra vicecampioanei + Bayern a rupt clasamentul!

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 18:10

Bayern Munchen se distanțează în fruntea clasamentului din Bundesliga, după victoria la limită, scor 1-0, pe terenul lui Frankfurt.

Alexandru Maxim a dat o pasă de gol în egalul lui Mainz, 2-2, pe terenul vicecampioanei Leipzig, în timp ce Borussia Dormund a ajuns la 9 meciuri fără victorie în toate competițiile.

Ultimul meci al lui Bosz Peter?

Borussia Dormund a căzut până pe poziția 7-a în Bundesliga, riscând să piardă contactul cu pozițiile de Liga Campionilor. Bremen venea astăzi din postura de penultima echipă, însă asta nu la împiedicat pe Eggstein să deschidă scorul în minutul 26, cu o execuție superbă (vezi VIDEO) de la marginea careului de 16 metri. Aubameyang a egalat în minutul 57, iar Gebre Selassie a închis tabela 8 minute mai târziu.

9meciuri fără victorie în toate competițiile

Bayern rupe clasamentul

Bayern Munchen s-a impus în deplasarea de la Frankfurt, 1-0, și s-a distanțat, probabil decisiv, în fruntea Bundesligii. Golul meciului a fost marcat de Arturo Vidal (vezi VIDEO), în minutul 20, după o lovitură liberă executată de Kimmich. Bavarezii au acum un avans de 8 puncte în fața ocupantei locului secund, RB Leipzig.

Maxim încurcă vicecampioana

RB Leipzig a remizat pe teren propriu cu Mainz, scor 2-2. Oaspeții au egalat în minutul 87, când Berggreen a reluat în poarta centrarea venită de la Alexandru Maxim (vezi VIDEO).

Remiză albă la Hamburg

Hamburger și Wolfsburg au remizat, 0-0, într-un meci în care oaspeții nu au trimis vreun șut pe spațiul porții.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează