INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Două faze geniale în Anglia » După Eto'o, un alt fotbalist l-a sfidat pe un manager din Premier League

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 martie 2014 11:27

Samuel Eto'o nu a uitat declaraţia lui Jose Mourinho de la începutul săptămînii, managerul portughez explicînd că nu ştie vîrsta exactă a elevului său, dacă are 35 sau 32 de ani.

Atacantul camerunez l-a ironizat pe Mourinho chiar cu prima ocazie, la partida din weekendul recent încheiat cu Tottenham. Eto'o a deschis scorul în repriza secundă şi apoi s-a bucurat inedit, mimînd că merge ca un bătrînel şi fanionul este pe post de baston. Vezi VIDEO

Dar Eto'o nu este singurul jucător care s-a bucurat astfel în acest weekend. Ieri, după o singură zi, şi jucătorul lui Hull, David Meyler, a "lovit". Meyler a marcat în sfertul de finală din Cupa Angliei, iar apoi s-a dus glonţ către fanion şi l-a lovit direct cu capul.

Bucuria ciudată vine în contextul în care, etapa trecută, Meyler a fost lovit cu capul chiar de managerul lui Newcastle, Alan Pardew. Acesta a fost şi amendat cu 100.000 de lire sterline pentru gestul nepotrivit.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează