INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVSKI - ȚSKA 2-2

VIDEO + FOTO » Două galerii fantastice » Atmosferă incredibilă la derby-ul Bulgariei, cu 30.000 de oameni în tribune

FOTO: Sportal.bg +8   FOTO
FOTO: Sportal.bg

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 19:36

Derby-ul Bulgariei s-a termina nedecis, scor 2-2. În fața a 30.000 de oameni, care au creat o atmosferă incredibilă, cele două mari puteri ale Bulgariei au oferit un spectacol deosebit.

VEZI MAI MULTE VIDEOURI ȘI FOTO AICI!

Sergiu Buș a fost titular la gazde și a jucat 70 de minute, în timp ce la oaspeți Cerniauskas, Dyulgerov și Barthe, toți cu trecut prin Liga 1, au jucat toate minutele.

ȚSKA este la al 3-lea egal la rând în acest sezon, fiind pe locul 2, cu 28 de puncte, cu două în urma lui Ludogoreț, care are și un meci mai puțin. Levski e pe 3, cu 25 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  22 Octombrie 2017, 03:14
Postat de vali_titan pe 21 Octombrie 2017, 20:19

la un derby in Romania ati fi numit acel spectacol pirotehnic lipsa de civilizatie, lumea a 3-a, huligani, si multe alte apelative de cancan ZIAR VANDUT

Plus ca cereau cu insistenta suspendarea terenului arestarea tuturor din tribune si castigarea cu 3-0 la masa verde de catre fcsb.

vali_titan
vali_titan  •  21 Octombrie 2017, 20:19

la un derby in Romania ati fi numit acel spectacol pirotehnic lipsa de civilizatie, lumea a 3-a, huligani, si multe alte apelative de cancan ZIAR VANDUT

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close