INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Dramatism în ultima etapă de Premier League! Liverpool a prins locul de Liga Campionilor în detrimentul lui Arsenal

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 18:51

Cele mai multe emoții azi le-au avut suporterii lui Arsenal și ai lui Liverpool, ambele echipe luptându-se pentru ultimul loc care ducea în preliminariile Ligii Campionilor. Chelsea a ieșit deja campioană, cu 93 de puncte, urmată de Tottenham și de Manchester City.

liverpool în ligă, arsenal în europa league

"Tunarii" au învins-o pe Everton, scor 3-1 (VIDEO), însă au stat la mâna lui Liverpool, care s-a impus fără emoții în fața lui Middlesbrough, scor 3-0 (VIDEO). Astfel, "cormoranii" i-au luat fața lui Arsenal și au încheiat sezonul pe locul 4, urmând să joace în preliminariile Ligii. Coutinho a devenit golgeterul lui Liverpool, 14 goluri.

E pentru prima dată din sezonul 1997-1998 când Arsenal rămâne în afara Ligii Campionilor. Echipa lui Arsene Wenger va merge în grupele Europa League de pe locul 5.

locul 6 pentru mourinho, dar cu speranțe de ligă

Manchester United a terminat pe poziția a 6-a și va juca și ea în grupele Europa League, asta dacă nu va câștiga finala celei de-a doua competiții intercluburi din Europa. În ultimul act va întâlni Ajax, iar dacă se va impune, atunci va fi calificată automat în grupele Ligii Campionilor. La United a debutat singurul jucător născut în secolul XXI din Premier League, Angel Gomes, 16 ani. 

Everton a prins și ea un loc în preliminariile Europa League.

TERRY, RETRAS ÎN MINUTUL 26

John Terry a jucat astăzi ultimul meci pentru Chelsea și a fost înlocuit în minutul 26 al partidei cu Sunderland, cifra reprezentând numărul pe care l-a purtat la formația londoneză.

Tottenham, cel mai bun atac și cea mai bună apărare

Scorul etapei s-a înregistrat între Hull și Tottenham. Oaspeții s-au impus cu 7-1, cu trei goluri reușite de Harry Kane (VIDEO), golgeterul Premier League. De altfel, Tottenham e echipa care are cel mai bun atac, 86 de goluri date, și cea mai bună apărare, cu 26 de goluri primite.

Retrogradatele se știau

La retrogradare lucrurile au fost destul de clare: Hull, Middlesbrough și Sunderland au jucat ultima etapă doar pentru statistică, fiind deja retrogradate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  22 Mai 2017, 08:42

Arsenal nu a meritat anul acesta un loc de CL. Dar e o 'nuca' tare pentru cei din ELUROPA LEAGUE.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  22 Mai 2017, 06:21

Dramatism? Poate in capul vostru. Una a batut cu 3-0, cealalta cu 3-1. Ce dramatism visati?

108912349602495
Trevor Trevor  •  21 Mai 2017, 23:46
Postat de ando89 pe 21 Mai 2017, 20:52

Până și Hagi este mai bun decât Conte. Cât despre voi, l-ați transferat pe Chiriches:))

da, chiriches , alt antrenor, alta poveste , alta mancare de peste

Vezi toate comentariile (16)
Comentează