INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

VIDEO + FOTO Fază rușinoasă în eliminarea lui Arsenal din Cupa Angliei » Nici în "județeana" din România nu ai văzut așa ceva :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 17:44

Arsenal a fost eliminată de Nottingham Forrest din Cupa Angliei, scor 2-4, iar fanii "tunarilor" sunt mai siguri ca niciodată că a venit sfârșitul erei Wenger.

Primul gol al partidei, marcat de Lichaj (vezi VIDEO), i-a scos din minți pe "tunari" și a declanșat un val de ironii pe rețelele de socializare. 

Apărarea lui Arsenal a încercat să dejoace schema lui Nottingam ieșind la ofsaid, într-un moment în care, evident, nu era nevoie :)

Arsenal se află la 23 de puncte în spatele liderului din Premier League, Manchester City, și pare să piardă contactul cu pozițiile de Liga Campionilor. Cupa Angliei era un obiectiv realizabil, care în ultimele sezoane a adus o oarecare consolare fanilor formației. Meciul dezastruos cu Nottingham a lăsat formația cu doar 2 țeluri: Cupa Ligii Angliei, unde este calificată în semifinale și va juca împotriva lui Chelsea, și Europa League, unde a avut parte de o tragere norocoasă, Ostersunds (Suedia).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează