INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Imagini fabuloase din Napoli » A fost restaurată o pictură murală cu Maradona: "Nu mai deschid niciodată geamul!" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 12:40

În cartierul spaniol din Napoli a fost prezentată aseară o pictură murală cu Diego Maradona, restaurată de Salvatore Iodice.

Fanii lui Napoli prezenți la inaugurare au făcut un spectacol senzațional de artificii, au afișat banere, au fluturat steaguri și au cântat minute în șir scandările dedicate argentinianului, care a scris istorie în tricoul napolitan.

Opera de artă a fost realizată pe o clădire de locuințe, iar Ciro, proprietarul casei al cărei geam a fost integrat în pictură, a comentat mândru situația: "Când am cumpărat casa mi-a plăcut că era Maradona pe zid, dar eram trist pentru că de câte ori deschideam fereastra se strica desenul. Acum că a fost refăcut, n-o să mai deschid geamul niciodată! E de la baie, am încercat să-l acopăr de tot, dar nu s-a putut.

Mi se face pielea de găină când văd pictura. E un lucru foarte important ca la Napoli să fie restituit și refăcut un simbol al orașului și al echipei, așa cum e acesta cu Maradona".



 
VIDEO DA BRIVIDI - Napoli, ai Quartieri Spagnoli cori e fuochi...

VIDEO DA BRIVIDI - Napoli, ai Quartieri Spagnoli cori e fuochi d'artificio per l'inaugurazione del murales dedicato a Maradona!

Posted by NapoliMagazine.Com on Friday, 4 March 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  05 Martie 2016, 17:25

Frumoasa initiativa, dar daca aia e opera de arta, pai inseamna ca ce vezi prin Brazilia prin favele, graffuri dedicate legendelor, o sa zici ca sunt de pe alta planeta:)

craiova007
craiova007  •  05 Martie 2016, 14:46

Sa faca Tolo o ancheta jurnalistica la ISU italian sa stim daca aveau autorizatie sa dea cu artificii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează