INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO + FOTO Imaginile zilei » Un star din fotbalul mondial a ajuns la Mecca de Ramadan: ”Cel mai frumos moment trăit în viața mea”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 10:22

Paul Pogba a vizitat Mecca, locul nașterii profetului Mahomed, înainte să ajungă la Clairefontaine, pentru a se alătura naționalei Franței pentru meciurile cu Paraguay, Suedia și Anglia, a doua partidă contând în preliminariile CM 2018. 

Cel mai scump jucător din lume, cumpărat de Manchester United United cu 105 milioane de euro de la Juventus în 2016, sărbătorește Ramadanul, cea mai importantă sărbătoare musulmană, care are loc între 27 mai și 26 iunie.

"Acesta este cel mai frumos moment trăit în viața mea", a comentat mijlocașul pe Instagram. În imagine, jucătorul privește spre Ka'ba (cub, în arabă), punctul spre care trebuie să-și îndrepte fața orice musulman în timpul rugăciunii.

 

 

Ramadan Kareem Bon Ramadan #makkah #blessed

Posted by Paul Labile Pogba on 27 Mai 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  30 Mai 2017, 13:24

E optiunea lui ce face in particular.Sigur insa este cel mai slab,dintre cei mai scumpi jucatori din lume. Probabil o mare afacere,antrenor-impresar-club-jucator.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează