INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AC MILAN 3-1

VIDEO+FOTO Juve, scăpată spre al 7-lea titlu la rând? "Acești băieți merită aplaudați, au făcut lucruri extraordinare în șapte ani"

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 10:33

Juventus s-a impus cu 3-1 în fața lui AC Milan. Bianconerii au patru puncte de Napoli cu 8 etape înainte de final, iar meciul direct e la Torino. Acum, campionii se concentrează pe Ligă și pe Real Madrid.

După ce Napoli și-a mai pus singură o piedică, 1-1 la Sassuolo, o echipă care se zbate să scape din zona retrogradării, Juventus se putea distanța la patru puncte. Și a reușit, învingând Milanul lui Gattuso și Bonucci într-un final clar mai bun, cu două goluri în ultimul sfert de oră.

Un 3-1 (venit după 0-0 cu SPAL) care o apropie și mai mult de al 7-lea titlu consecutiv în Serie A. Mai sunt 8 etape, iar confruntarea decisivă cu napolitanii e pe "Allianz".

"Trebuie să greșim cât mai puțin"

"Era important să reluăm șirul victoriilor, mai ales în fața unui Milan valoros", afirmă Allegri, antrenorul piemontezilor. Le dă un sfat fanilor bianconeri care l-au fluierat sâmbătă pe Khedira: "Acești băieți merită aplaudați, au făcut lucruri extraordinare în șapte ani. De ce nu l-am schimbat pe Khedira? Pentru că e un jucător de clasă, foarte inteligent, care simte momentele importante ale meciurilor și știe cum să acționeze".

Marți vine Real la Torino, în prima manșă a "sferturilor" Ligii. "Când joci împotriva celui mai bun adversar, ai puține avantaje. Trebuie să greșim cât mai puțin și să profităm de rarele erori pe care le va face Madridul".

10 meciuri la rând avea Juventus fără gol primit în Serie A; seria s-a oprit

1 este numărul eșecurilor lui Milan în 2018, cel suferit sâmbătă, la Torino

"Scudetto cu 99 de puncte? Trebuie să câștigăm cel puțin șapte din ultimele opt partide"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

"Am jucat bine, dar rezultatul rămâne și mă enervează, pentru că acest rezultat e mincinos"
Gennaro Gattuso, antrenor Milan

Bonucci a marcat și a sfidat Torino

Transferat vara trecută la Milan, Leonardo Bonucci s-a întors pe stadionul pe care îl părăsise în triumf, pe 21 mai 2017, la sărbătoarea celui de-al 6-lea său titlu. A fost fluierat și insultat, răzbunându-se după ce a egalat.

Le-a făcut semn fanilor torinezi să țină gura închisă, plonjând pe genunchi în fața lor. "De ce am sărbătorit? Pentru că am fost primit urât. Unii au uitat că am dat atât de mult acestui club". 

Microbuzul lui Milan, atacat cu pietre

Înaintea meciului, un microbuz cu oficiali rossoneri a fost atacat în apropierea arenei. Doi fani torinezi (unul de 43 de ani, altul de 19) au fost arestați. Au aruncat cu pietre, spărgând un geam al mașinii, fără a răni însă pe nimeni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2018, 13:50

Au avut si bafta!La scorul de 1-1 Guldogan de la Milan a zguduit transversala,mingea a revenit in teren la Suso, care a ales coltul scurt iar Bufon a aparat!De prea multe ori meciurile le pierd antrenorii, iar antrenorul lui Milan exact asta a facut prin schimbarile facute spre final!Unul din cei nou introdusi-neconectat suficient la meci-a pierdut o minge la centrul terenului, iar pe contraatac Juventus a dat golul de 2-1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează