INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TORINO - JUVENTUS 0-1

VIDEO + FOTO Juventus se impune în Derby della Mole, 1-0, și așteaptă pasul greșit al lui Napoli

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 15:51

Juventus s-a impus în deplasarea de la Torino, scor 1-0, și a urcat momentan pe prima poziție a clasamentului din Seria A. 

Vezi aici reușita lui Alex Sandro!

Juventus a câștigat încă un episod din Derby della Mole. Trupa antrenată de Allegri a trecut peste egalul din Champions League de marți, scor 2-2 cu Tottenham, și a făcut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic împotriva rivalei din oraș.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Alex Sandro, în minutul 33,  care a trimis mingea din 2 metri în poarta goală, după cursă în banda dreaptă a lui Bernardeschi.

Partea secundă a fost una "închisă". Juventus s-a mulțumit să conserve rezultatul, în timp ce gazdele au fost incapabile să desfacă defensiva campioanei en-titre.

Juventus trece pe primul loc în Serie A, cel puțin până la disputarea partidei dintre Napoli și Spal, care se joacă tot astăzi, de la ora 16:00. Torino rămâne pe poziția a 9-a și la finalul etapei cu 25.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează