INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - JUVENTUS 0-2

VIDEO+FOTO Juventus, victorie clară cu AC Milan! Torinezii egalează la puncte liderul Napoli

Foto: Reuters +13   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 18:13

Juventus s-a impus cu 2-0 în meciul disputat în deplasare cu AC Milan, în runda a 11-a din Serie A. Campioana en-titre a egalat la puncte liderul Napoli, care urmează să joace duminică împotriva lui Sassuolo.

Higuain a fost eroul "Bătrânei Doamne", cu golurile reușite în minutele 23 și 63. Mai întâi a trimis în poartă de la marginea careului de 16 metri o pasă primită de la Dybala, iar apoi a stabilit scorul final la o fază asemănătoare, din pasa lui Asamoah.

Deși rămâne pe locul 8, AC Milan riscă să coboare în clasament. Atalanta, Chievo, Bologna și Torino sunte echipele care pot depăși în clasament formația lui Montella, dacă se vor impune în această rundă.

Milan a fost învinsă de toate echipele din vârful clasamentului italian pe care le-a întâlnit în acest start de sezon: 2-3 cu Inter, 0-2 cu Roma și același scor cu Sampdoria.

FINAL » AC Milan - Juventus 0-2 (VIDEO)
A marcat: Higuain '23, '64

Echipele de start:

AC Milan (3-4-2-1): Donnarumma - Zapata, Romagnoli, Rodriguez - Abate, Kessié, Biglia, Borini - Suso, Çalhanoğlu - Kalinići
Rezerve: A. Donnarumma, Storari, Paletta, Musacchio, Gomez, Montolivo, Locatelli, Mauri, Cutrone, André Silva
Antrenor: Vincenzo Montella

Juventus (4-2-3-1): Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah - Pjanići, Khedira - Cuadrado, Dybala, Mandžukići - Higuaín.
Rezerve: Szczesny, Pinsoglio, De Sciglio, Alex Sandro, Barzagli, Matuidi, Marchisio, Bentancur, Bernardeschi, Douglas Costa
Antrenor: Massimiliano Allegri

 
 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
losche
losche  •  29 Octombrie 2017, 08:36

montella trebuie sa plece. daca simone inzaghi a reusit pana la urma sa impresioneze la lazio, milan cu un buget superior se claseaza la fel de rau pe cum o facea si in anii anteriori. nu stiu de prinde primavara antrenorul milanului. m-as mira. spalleti e o forta insa. pacat ca nu a ramas cu roma, cred ca era cam singura lor sansa la un nou campionat. asa, la anul inter cel mai probabil va incerca iar sa devina campioana.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  28 Octombrie 2017, 20:04

Nu e ambelor. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează