INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO+FOTO L'Equipe îl elogiază pe Neymar: ”Show de neuitat. Noul erou și-a etalat loviturile geniale”

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 21 august 2017 11:16

Brazilianul Neymar a strălucit la întâia înfățișare oficială pe Parc des Princes, în fața lui Toulouse (6-2), fiind elogiat de L'Equipe. ”Are superclasă. A oferit un festival, cu două goluri marcate și alte trei la care a contribuit decisiv”.

Parisul are de-acum altă atracție de lux. În Orașul Luminilor strălucește deja o nouă stea. I-a costat 222 de milioane pe șeici, dar răsplata e neprețuită. Și fanii de pe Parc des Princes au gustat duminică seară pe viu din repertoriul uluitor al lui Neymar.

Debutase cu gol la Guingamp, doar că porția mare de magie a păstrat-o pentru acasă. Două goluri, două assisturi plus un penalty scos sunt reușitele brazilianului cu Toulouse (6-2). Cireașa de pe tort a pus-o la final, când a închis setul în prelungiri, distrându-se cu patr adversari hipnotizați.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

"Show de neuitat. Noul erou și-a etalat loviturile geniale. Neymar a izbutit un număr sacru. După ce s-a jucat în marginea careului cu Blin și Jullien, brazilianul a scăpat și de Diop cu o ruletă, înainte de a trimite mingea în plasă în stânga", l-a elogiat L'Equipe, văzându-l pe atacantul furat Barcei aproape de perfecțiune. Nota 9!

118 contacte
cu mingea în 90 de minute a avut Neymar cu Toulouse

"Clauza lui stratosferică? Transferul său istoric, debutul excepțional la Guingamp? Este greu să mai găsești superlative după prima seară de nebunie oferită Parisului de Neymar" L'Equipe, cotidian francez

8 dintre cele 9 goluri marcate de PSG în primele două etape din Ligue 1 au purtat amprenta lui Neymar

20 de ani sunt de când un jucător nu mai dăduse gol în primele 2 meciuri la PSG, de la Florian Maurice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close