INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - AC MILAN 4-1

VIDEO+FOTO » Lazio nu i-a dat nicio șansă lui AC Milan și a zdrobit-o, scor 4-1! Immobile a bifat un hattrick spectaculos

Foto: Reuters +3   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 17:00

Atacantul lazial Ciro Immobile a reușit hat-trick-ul în 10 minute, pasând și la al patrulea gol. Folosit 82 de minute ca stoper stânga, Ștefan Radu s-a descurcat bine în fața lui Suso.

"Ploaia nu ne sperie, pentru că terenul a fost acoperit. Vrem să câștigăm cu orice preț, ajutați de fani. Milan s-a întărit mult, însă sper să repetăm meciul cu Juventus, din finala Cupei". A presimțit bine Ștefan Radu ceea ce-avea să pățească echipa lui Montella. Ruperea de nori, care-a decalat jocul cu un ceas, nu a fost nimic pe lângă uraganul lazial, cu un Immobile devastator (4-1).

Banii n-aduc fericirea

Ciro a reușit un hat-trick în interval de zece minute (38, 42, 48), deschiderea recitalului venind din penalty-ul comis de Kessiè. Năuciți de erorile defensivei și de contraatacurile gazdelor, rossonerii au încasat rapid după pauză și al patrulea gol: Luis Alberto, din pasa aceluiași Immobile. Replica lui Montella, prin intrările lui Hakan Çalhanoğlu și Kalinici, două dintre achizițiile unei veri de 228 de milioane de euro, a fost tardivă. La fel, reușita lui Montolivo (56) și palida reacție a vizitatorilor.

Folosit stoper stânga, Radu a avut un adversar greu, Suso, dar s-a descurcat bine. A recuperat 7 mingi, a avut 2 intercepții, a respins 6 baloane, a câștigat 5 dueluri din 7 și a încercat și poarta. z

LAZIO - AC MILAN 4-1
Au marcat: Immobile 38, 42, 48, Luis Alberto 50 / Montolivo 56
TEXT! / VIDEO

Lazio: Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Lucas Leiva, Lulici, Savici - Luis Alberto, Immobile

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Musacchio, Bonucci, Rodriguz - Kessie, Biglia, Montolivo - Suso, Cutrone, Borini

Celelalte rezultate din Serie A:

  • Inter - Spal 2-0 VIDEO
  • Atalanta - Sassuolo 2-1 VIDEO
  • Cagliari - Crotone 1-0 VIDEO
  • Udinese - Genoa 1-0 VIDEO
  • Verona - Fiorentina 0-5 VIDEO
 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  10 Septembrie 2017, 19:41

nu reusesc sa-mi dau seama pe ce a dat milan 230 milioane... iar bonucci (unul dintre fundasii italieni buni si atat) era privit ca neymar.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Septembrie 2017, 18:56

Le-au scos la milanezi fotbalul din cap.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează