INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER CITY 0-1

VIDEO+FOTO Manchester City o învinge Chelsea și redevine lider » Cei doi coloși din Manchester sunt în fruntea Premier League

Foto: Reuters +15   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 19:02

Manchester City a câștigat cu 1-0 disputa de pe Stamford Bridge cu Chelsea și a egalat din nou la puncte Manchester United, trecând chiar pe primul loc în Premier League.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de belgianul Kevin de Bruyne, în minutul 67, printr-un șut imparabil expediat de la marginea careului de 16 metri, din zonă centrală.  

City și United sunt singurele echipe din Premier League fără înfrângere după primele șapte runde și sunt la egalitate în fruntea clasamentului, cu câte 19 puncte. 

Înfrângerea suferită în fața "cetățenilor" a lăsat Chelsea la șase puncte în spatele echipei antrenate de Guardiola. Campioana en-titre este pe locul al patrulea, cu 13 puncte după 7 meciuri.

FINAL » Chelsea - Manchester City 0-1 (VIDEO)
A marcat: De Bruyne '67
(meciul a început la ora 19:30)

Echipele de start:

Chelsea: Courtois - Rudiger, Christensen, Cahill - Azpilicueta, Kante, Bakayoko, Fabregas, Alonso - Hazard, Morata
Rezerve: Caballero - Batshuayi, Willian, Kenedy, Moses, Pedro, Zappacosta
Antrenor: Antonio Conte

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sane, Gabriel Jesus, Sterling
Rezerve: Bravo - Danilo, Gundogan, Mangala, Silva, Toure, Zincenko
Antrenor: Pep Guardiola

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
losche
losche  •  30 Septembrie 2017, 22:29

de acord. colosi nu e corect. city mai are foarte multe titluri, cupe europene si experienta de dobandit pana sa fie considerata un colos. nici psg spre exemplu nu e gata de acest titlu.

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  30 Septembrie 2017, 21:54

2 Colosi!? Inteleg ca MANUTD e un colos, e in Big 4 World Football Powerhouses alaturi de ReaL Barca si Bayern, dar Man City ???? wtf ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează